23.8 C
Athens

Η ξαφνική αδιαθεσία του Λεσόρ και το κρίσιμο 48ωρο (vid)

Η ξαφνική αδιαθεσία του Ματίας Λεσόρ στην προθέρμανση του αγώνα με το Περιστέρι θορύβησε τον κόσμο των Πρασίνων ενόψει Μακάμπι, αλλά ο Insider του ΑΘΛΟΥ έχει όλο το καθησυχαστικό ρεπορτάζ

Ο Ματίας Λεσόρ είναι ο παίκτης-κλειδί για τον Παναθηναϊκό τη φετινή χρονιά, διεκδικώντας μεταξύ άλλων ένα ιστορικό διπλό ρεκόρ στη Euroleague: να γίνει ο παίκτης με τις περισσότερες βολές και τα περισσότερα κερδισμένα φάουλ σε μια σεζόν.

Στο αδιάφορο ματς με το Περιστέρι ο Γάλλος ήταν απών, χωρίς ωστόσο αυτό να έχει κάποιον αντίκτυπο στις κερδισμένες βολές του Παναθηναϊκού. Καρπάνος, Μαρινάκης και Μπακάλης έσπασαν όλα τα κοντέρ με το απίθανο 30-5 υπέρ του ΠΑΟ, διαφορά που θα φαινόταν υπερβολική ακόμα κι αν το Περιστέρι δεν ήταν η 3η καλύτερη ομάδα της Basket League και ημιφιναλίστ του BCL αλλά σύλλογος της Α2.

Η απουσία του δυναμικού Γάλλου σέντερ βεβαίως δεν ήταν προγραμματισμένη, αφού συμμετείχε στην προθέρμανση μέχρι που κάποια στιγμή έφυγε για τα αποδυτήρια και σύμφωνα με μαρτυρίες αποχώρησε εσπευσμένα και από το ΟΑΚΑ.

Οι άνθρωποι των Πρασίνων ενημέρωσαν τους εκπροσώπους των ΜΜΕ ότι το απρόοπτο με τον Λεσόρ οφειλόταν σε ξαφνική αδιαθεσία, εξέλιξη που προκάλεσε εύλογη ανησυχία στον κόσμο της ομάδας αφού την Τρίτη ξεκινούν τα πλέι οφ της Euroleague.

Ουδείς διανοείται ενδεχόμενη απουσία του Λεσόρ από το πρώτο ματς πλέι οφ του Παναθηναϊκού μετά από πέντε χρόνια, πολύ περισσότερο ο Εργκίν Αταμάν που βασίζει ένα πολύ μεγάλο μέρος των αγωνιστικών πλάνων του στον δυναμικό σέντερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΘΛΟΥ πάντως, ο Λεσόρ θα είναι ετοιμοπόλεμος την Τρίτη, αφού βάσει των εκτιμήσεων τα συμπτώματα δεν πρόκειται να ταλαιπωρήσουν τον Γάλλο άσο για περισσότερες από 48 ώρες.

*Η φωτογραφία του κειμένου είναι από το αφιέρωμα που είχε κάνει πέρυσι στον Ματίας Λεσόρ η Ένωση Παικτών Euroleague, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο.

Περισσότερη ΑΠΟΨΗ από το Athlosnews

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Euroleague: Ανακοινώθηκαν οι ημέρες και οι ώρες για τις τελικές μάχες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στα playoffs

Ορίστηκαν οι «τελικοί» των Game 5 για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό σε Βαρκελώνη και ΟΑΚΑ αντίστοιχα, με τους Ερυθρόλευκους να διεκδικούν την τρίτη σερί πρόκρισή τους σε Final-4 και τους Πράσινους την επιστροφή τους μετά από 12 χρόνια

Ο ξένος Τύπος για την τεσσάρα του Ολυμπιακού στο Μπέρμιγχαμ: «Σκληρό χτύπημα Μεντιλίμπαρ σε Έμερι»

Η ιστορική νίκη του Ολυμπιακού στην έδρα της Άστον Βίλα έγινε πρώτο θέμα σε ολόκληρη την Ευρώπη, με τους Άγγλους να γράφουν για το «βουνό» που έχει να ανέβει η ομάδα του Μπέρμιγχαμ ενόψει της ρεβάνς και τους Ισπανούς να στέκονται στη μάχη του Μεντιλίμπαρ με τον Έμερι στους πάγκους

Ερυθρόλευκη τρέλα από χιλιάδες οπαδούς του Ολυμπιακού στο αεροδρόμιο για τους θριαμβευτές του Μπέρμιγχαμ (pics)

Παράνοια και παραζάλη από χιλιάδες οπαδούς του Ολυμπιακού, που πλημμύρησαν ξανά το «Ελ. Βενιζέλος» το πρωινό της Μ. Παρασκευής για να αποθεώσουν την αρμάδα του Μεντιλίμπαρ ζητώντας το ευρωπαϊκό, μετά τον άθλο στην έδρα της Άστον Βίλα