27.7 C
Athens

Η ξαφνική αδιαθεσία του Λεσόρ και το κρίσιμο 48ωρο (vid)

Η ξαφνική αδιαθεσία του Ματίας Λεσόρ στην προθέρμανση του αγώνα με το Περιστέρι θορύβησε τον κόσμο των Πρασίνων ενόψει Μακάμπι, αλλά ο Insider του ΑΘΛΟΥ έχει όλο το καθησυχαστικό ρεπορτάζ

Ο Ματίας Λεσόρ είναι ο παίκτης-κλειδί για τον Παναθηναϊκό τη φετινή χρονιά, διεκδικώντας μεταξύ άλλων ένα ιστορικό διπλό ρεκόρ στη Euroleague: να γίνει ο παίκτης με τις περισσότερες βολές και τα περισσότερα κερδισμένα φάουλ σε μια σεζόν.

Στο αδιάφορο ματς με το Περιστέρι ο Γάλλος ήταν απών, χωρίς ωστόσο αυτό να έχει κάποιον αντίκτυπο στις κερδισμένες βολές του Παναθηναϊκού. Καρπάνος, Μαρινάκης και Μπακάλης έσπασαν όλα τα κοντέρ με το απίθανο 30-5 υπέρ του ΠΑΟ, διαφορά που θα φαινόταν υπερβολική ακόμα κι αν το Περιστέρι δεν ήταν η 3η καλύτερη ομάδα της Basket League και ημιφιναλίστ του BCL αλλά σύλλογος της Α2.

Η απουσία του δυναμικού Γάλλου σέντερ βεβαίως δεν ήταν προγραμματισμένη, αφού συμμετείχε στην προθέρμανση μέχρι που κάποια στιγμή έφυγε για τα αποδυτήρια και σύμφωνα με μαρτυρίες αποχώρησε εσπευσμένα και από το ΟΑΚΑ.

Οι άνθρωποι των Πρασίνων ενημέρωσαν τους εκπροσώπους των ΜΜΕ ότι το απρόοπτο με τον Λεσόρ οφειλόταν σε ξαφνική αδιαθεσία, εξέλιξη που προκάλεσε εύλογη ανησυχία στον κόσμο της ομάδας αφού την Τρίτη ξεκινούν τα πλέι οφ της Euroleague.

Ουδείς διανοείται ενδεχόμενη απουσία του Λεσόρ από το πρώτο ματς πλέι οφ του Παναθηναϊκού μετά από πέντε χρόνια, πολύ περισσότερο ο Εργκίν Αταμάν που βασίζει ένα πολύ μεγάλο μέρος των αγωνιστικών πλάνων του στον δυναμικό σέντερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΘΛΟΥ πάντως, ο Λεσόρ θα είναι ετοιμοπόλεμος την Τρίτη, αφού βάσει των εκτιμήσεων τα συμπτώματα δεν πρόκειται να ταλαιπωρήσουν τον Γάλλο άσο για περισσότερες από 48 ώρες.

*Η φωτογραφία του κειμένου είναι από το αφιέρωμα που είχε κάνει πέρυσι στον Ματίας Λεσόρ η Ένωση Παικτών Euroleague, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο.

Περισσότερη ΑΠΟΨΗ από το Athlosnews

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Τελετή Έναρξης των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων: Φαντασμαγορικό σόου στο μαγευτικό Παρίσι

Οι 33οι Ολυμπιακοί Αγώνες ξεκίνησαν και επίσημα σε μια εντυπωσιακή τελετή έναρξης με σκηνικό το πανέμορφο κέντρο του Παρισιού

Συγκίνηση: Αντετοκούνμπο και Ντρισμπιώτη σήκωσαν περήφανα την ελληνική σημαία στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κράτησαν περήφανα την ελληνική σημαία στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, με την Team Hellas να ανοίγει με ενθουσιασμό την παρέλαση στον ποταμό Σηκουάνα

Αλ Καντσία – Ολυμπιακός 2-2: Οι ορεξάτοι Ερυθρόλευκοι «πλήρωσαν» την αστοχία και ορισμένα αμυντικά λάθη

Ο Ολυμπιακός είχε όρεξη και καλή εικόνα δημιουργικά απέναντι στην Αλ Καντσία του Μίτσελ, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 2-2 και τους Ερυθρόλευκους να φανερώνουν με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο τη διάθεση για ασφυκτική πίεση ψηλά