18.8 C
Athens

Μαρινάκης στους παίκτες της ομάδας Νέων: «Μπορείτε να γράψετε ιστορία στον τελικό, να κυνηγάτε τα όνειρά σας»

Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός συνεχάρη τους παίκτες της Κ19 για την ιστορική πρόκριση και τους προέτρεψε να κυνηγούν πάντα τα όνειρά τους και οφείλουν στους εαυτούς τους να τα δώσουν όλα τη Δευτέρα για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού

Οι Νέοι του Ολυμπιακού προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League και πανηγύρισαν μια ιστορική επιτυχία σε ευρωπαϊκό επίπεδο για τον σύλλογο.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε στους παίκτες της ομάδας του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου και του Δημήτρη Μαυρογενίδη και εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι μπορούν τη Δευτέρα να γράψουν ιστορία για αυτό και πρέπει να κυνηγούν πάντα τα όνειρά τους.

«Συγχαρητήρια! Σας είχα πει και μετά από τον αγώνα με την Ίντερ πως μπορείτε να φτάσετε μέχρι τον τελικό. Δείχνετε ότι το πιστεύετε, το καταφέρατε, μπορείτε τη Δευτέρα να γράψετε ιστορία. Πλέον δεν είναι όνειρο, μπορεί να γίνει πραγματικότητα και πρέπει να κυνηγάτε τα όνειρά σας, ώστε μετά να τα πραγματοποιείτε», είπε στους παίκτες ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο οποίος πέταξε από την Κωνσταντινούπολη στη Νιόν για να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας Νέων.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς