18.8 C
Athens

Χωρίς τον Εμιλιάνο Μαρτίνες η Άστον Βίλα στον πρώτο ημιτελικό κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της Άστον Βίλα στην πρόκρισή της μέσα στη Γαλλία επί της Λιλ, για το εισιτήριο των ημιτελικών του Conference League.

Οι «Χωριάτες» επικράτησαν με 4-3 στα πέναλτι και έδωσαν ραντεβού με τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά του Conference, εκεί όπου στο πρώτο παιχνίδι (2/5) στο Μπέρμιγχαμ δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Αργεντινό κίπερ, ο οποίος δέχθηκε δύο κίτρινες κάρτες στον επαναληπτικό της Λιλ αλλά δεν αποβλήθηκε!

Συγκεκριμένα, ο απόλυτος ήρωας της Αλμπισελέστε στον τελικό του Μουντιάλ 2022, δέχθηκε την πρώτη κίτρινη στην κανονική διάρκεια και την δεύτερη στη διαδικασία των πέναλτι, αλλά δίχως να αποβληθεί, όπως προβλέπει ο κανονισμός της UEFA για τις κάρτες στη «ρωσική ρουλέτα».

Ωστόσο, με τις δύο αυτές κάρτες, θα απουσιάσει από τον πρώτο ημιτελικό, ενώ θυμίζουμε ότι για τον ίδιο λόγο ο Ολυμπιακός δεν θα έχει στη διάθεσή του στην Αγγλία τους Μασούρα και Ντόη, με τον Ρέτσο να επιστρέφει στη διάθεση του Μεντιλίμπαρ. Πιθανότερος αντικαταστάτης του Μαρτίνες του είναι ένας παλιός μας γνώριμος από το σύντομο πέρασμά του στον ΠΑΟΚ, ο Ρόμπιν Όλσεν.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς