18.2 C
Athens

Sportando: «Διπλό χτύπημα Ολυμπιακού με Κίναν Έβανς και Τάιλερ Ντόρσεϊ»

Ο Κίναν Έβανς ετοιμάζει βαλίτσες για άλλα μέρη, όπως έγραψε πριν λίγες μέρες το έγκυρο 15min.lt στη Λιθουανία, το οποίο αποκάλυψε πως ο Αμερικανός γκαρντ απέρριψε πρόταση ύψους 1.500.000 ευρώ της Ζαλγκίρις για ανανέωση και οδεύει προς Ολυμπιακό!

Το ιταλικό «Sportando» σε δικό του ρεπορτάζ δίνει συνέχεια στην έντονη φημολογία για συμφωνία των Πειραιωτών με τον εκπληκτικό Κίναν Έβανς, προσθέτοντας μάλιστα πως η ομάδα του Μπαρτζώκα έχει θέσει επί τάπητος και την επιστροφή του Τάιλερ Ντόρσεϊ στο Λιμάνι, όπου ο νατουραλιζέ διεθνής άσος έκανε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του.

Όλα αυτά σύμφωνα πάντα με την ιταλική ιστοσελίδα που κάνει λόγο για συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Έβανς για διετές συμβόλαιο έναντι συνολικά 3,2 εκατομμυρίων ευρώ, υπογραμμίζοντας ότι τις προηγούμενες ημέρες ο Αμερικανός γκαρντ αρνήθηκε πρόταση της Φενέρμπαχτσε, με την οποία παράλληλα ο Ντόρσεϊ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για τη λύση του συμβολαίου του, όπως τονίζουν οι Ιταλοί.

Σημειώνεται πως ο Κίναν Έβανς έκλεισε την κανονική περίοδο της EuroLeague με 17,3 πόντους κατά μέσο όρο με 52,5% στο δίποντο και 43,5% τρίποντο ενώ μοίρασε 4 ασίστ και έκανε 1,2 κλεψίματα ανά 27’23” συμμετοχής.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς