16.9 C
Athens

«Αρνήθηκε το 1,5 εκατ. ευρώ της Ζαλγκίρις ο Έβανς – Οδεύει προς Ολυμπιακό το καλοκαίρι»

Έγκυρη λιθουανική ιστοσελίδα αποκαλύπτει πως ο Αμερικανός γκαρντ απέρριψε υψηλή πρόταση της Ζαλγκίρις για ανανέωση καθώς φέρεται να έχει συμφωνήσει ήδη με τον Ολυμπιακό

Ο Κίναν Έβανς ετοιμάζει βαλίτσες για άλλα μέρη καθώς το έγκυρο 15min.lt αποκάλυψε πως ο Αμερικανός γκαρντ απέρριψε πρόταση ύψους 1.500.000 ευρώ της Ζαλγκίρις για ανανέωση!

Οι Λιθουανοί θέλησαν να κάνουν μια υπέρβαση για να κρατήσουν τον 28χρονο ωστόσο σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Αμερικανός απάντησε αμέσως αρνητικά κι αυτό έβαλε σε σκέψεις τους διοικούντες. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας ο Έβανς φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό παρά το έντονο ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε.

Θυμίζουμε πως για τον Αμερικανό είχε σχολιάσει πρόσφατα ο Λιθουανός δημοσιογράφος Ντονάτας Ουρμπόνας πως: «Θα μου προκαλέσει τεράστια έκπληξη αν ο Έβανς δεν φοράει του χρόνου τη φανέλα του Ολυμπιακού».

 

Ο Αμερικανός έκλεισε την κανονική περίοδο της EuroLeague με 17,3 πόντους κατά μέσο όρο με 52,5% στο δίποντο και 43,5% τρίποντο ενώ μοίρασε 4 ασίστ και έκανε 1,2 κλεψίματα ανά 27’23” συμμετοχής.

Για την ιστορία, το 15min.lt είναι το site που αποκάλυψε πρώτο την τριετή επέκταση του συμβολαίου του Μάριους Γκριγκόνις με τον Παναθηναϊκό.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς