17 C
Athens

Ουρμπόνας για Κίναν Έβανς: «Τεράστια έκπληξη αν δεν είναι του χρόνου στον Ολυμπιακό»

Ο έγκυρος Λιθουανός δημοσιογράφος Ντονάτας Ουρμπόνας στο podcast του στο BasketNews υποστήριξε πως θα του προκαλέσει τεράστια έκπληξη αν του χρόνου ο Κίναν Έβανς δεν φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού, αναλύοντας παράλληλα τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του εντυπωσιακού Αμερικανού γκαρντ

Διόλου άδικα, ο Κίναν Έβανς θεωρείται ένα από τα πιο καυτά ονόματα στη φετινή EuroLeague αφού πραγματοποιεί μια ασύλληπτη σεζόν στη Ζαλγκίρις. Ο Αμερικανός γκαρντ μετρά κατά μέσο όρο 17,4 πόντους (45% τρίποντο), 2,7 ριμπάουντ και 3,8 ασίστ ανά 27’11” συμμετοχής στη διοργάνωση και φυσικά είναι πολλές οι ομάδες που τον έχουν στο στόχαστρό τους.

 

Για τον 27χρονο (23/8/1996) τοποθετήθηκε ο Ντονάτας Ουρμπόνας στο podcast του για λογαριασμό του BasketNews. Ο έγκυρος Λιθουανός δημοσιογράφος σχολίασε τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Έβανς να βρίσκεται κοντά στον Ολυμπιακό, με τον ίδιο να υποστηρίζει λακωνικά πως: «Θα μου προκαλέσει τεράστια έκπληξη αν ο Έβανς δεν φοράει του χρόνου τη φανέλα του Ολυμπιακού».

Εν συνεχεία μάλιστα, σχολίασε με τους συμπαρουσιαστές το κατά πόσο αποτελεί ένα ιδανικό fit για την ερυθρόλευκη περιφέρεια, μιλώντας παράλληλα με εξαιρετικά λόγια για τον χαρακτήρα και το αγωνιστικό στυλ του Αμερικανού, τον οποίο χαρακτήρισε defensive scorer.

Θυμίζουμε πως η ΚΑΕ Ολυμπιακός πριν από μερικά 24ωρα διέψευσε κάθε δημοσίευμα που αφορά σε μεταγραφές και συμφωνίες ενόψει της επόμενης χρονιάς καθώς η σεζόν βρίσκεται σε εξέλιξη και υπάρχουν στόχοι σε πρωτάθλημα και EuroLeague.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς