18.2 C
Athens

Καπογιάννη: Δεν είμαστε όσο σκληρές θα έπρεπε, μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει από την κανονική διάρκεια

Η ανυπόστατη γκρίνια του Παναθηναϊκού μετά τον 1ο τελικό έπιασε τόπο και οι… τρομοκρατημένοι Καρπάνος, Θεονάς και Παπαδόπουλος τα έβλεπαν όλα πράσινα καθορίζοντας το αποτέλεσμα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Game 2, το οποίο κατέληξε με το «έτσι θέλω» στα χέρια του Παναθηναϊκού για το 1-1 στους τελικούς.

Οι τρεις διαιτητές-κομάντο έκλεισαν τα μάτια σε αγκωνιά που δέχθηκε στο πρόσωπο η Βίτολα στις αρχές του τρίτου δεκαλέπτου, που την ανάγκασε να οδηγηθεί τραυματίας στα αποδυτήρια με σπασμένη μύτη! Μάλιστα στη συγκεκριμένη φάση, στην οποία η παίκτρια του Ολυμπιακού σκόραρε για το 30-35, δεν δόθηκε ούτε φάουλ!

Νίκλας: Το μυαλό όλων μας είναι στην Βίτολα που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όσα βιώσαμε δεν αντικατοπτρίζουν αγώνα μπάσκετ

Το αποτέλεσμα ήταν η Λετονή ψηλή του Ολυμπιακού να μεταφερθεί στο νοσοκομείο χάνοντας το υπόλοιπο του αγώνα κι όντας αμφίβολη για τους επόμενους τελικούς.

Ωστόσο, στις δηλώσεις της, η τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ελένη Καπογιάννη, τόνισε πως οι παίκτριες της δεν ήταν «όσο σκληρές όσο θα έπρεπε» στο ματς, αλλά κατάφερε να βγάλει χαρακτήρα στο τέλος και με σωστές αποφάσεις να πάρει τη νίκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο PAO TV:

«Αυτά τα ματς είναι κλειστά. Ο Ολυμπιακός έκανε ένα καλό παιχνίδι γιατί του το επιτρέψαμε και δεν ήμασταν τόσο σκληρές όσο θα έπρεπε.

Η ομάδα μας έβγαλε χαρακτήρα και έχει αποδείξει ότι ξέρει να επιστρέφει και πιστεύω στο τέλος πήραμε σωστές αποφάσεις. Θα μπορούσαμε να έχουμε τελειώσει το ματς στην κανονική διάρκεια όμως στο τέλος είχαμε καλές αποφάσεις.

Η Σταμολάμπρου ήταν μια απουσία της τελευταίας στιγμής και ήταν στο νοσοκομείο σήμερα.

Ευχαριστούμε τους παίκτες που ήρθαν, οι δύο παίκτες της ανδρικής ομάδας μπάσκετ (σ.σ. Χουάντσο και Γκραντ). Ωστόσο και πάλι θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο. Δεν έχω ξαναζήσει τέτοια ατμόσφαιρα. Είναι εκπληκτικό αυτό που συμβαίνει στο γήπεδο μας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς