21.1 C
Athens

Νίκλας: Το μυαλό όλων μας είναι στην Βίτολα που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όσα βιώσαμε δεν αντικατοπτρίζουν αγώνα μπάσκετ

Ξέσπασε στις δηλώσεις του ο προπονητής του Ολυμπιακού για τον τραυματισμό της Βίτολα και την αντιμετώπιση της ομάδας του από τα διαιτητικά «κομάντο» της ΕΟΚ, που όπως τόνισε δεν αντικατοπτρίζουν αγώνα μπάσκετ

Η ανυπόστατη γκρίνια του Παναθηναϊκού μετά τον 1ο τελικό έπιασε τόπο και οι… τρομοκρατημένοι Καρπάνος, Θεονάς και Παπαδόπουλος τα έβλεπαν όλα πράσινα καθορίζοντας το αποτέλεσμα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Game 2, το οποίο κατέληξε με το «έτσι θέλω» στα χέρια του Παναθηναϊκού για το 1-1 στους τελικούς.

Οι τρεις διαιτητές-κομάντο έκλεισαν τα μάτια σε αγκωνιά που δέχθηκε στο πρόσωπο η Βίτολα στις αρχές του τρίτου δεκαλέπτου, που την ανάγκασε να οδηγηθεί τραυματίας στα αποδυτήρια με σπασμένη μύτη! Μάλιστα στη συγκεκριμένη φάση, στην οποία η παίκτρια του Ολυμπιακού σκόραρε για το 30-35, δεν δόθηκε ούτε φάουλ!

Ολυμπιακός: Η Βίτολα δέχθηκε αγκωνιά και αποχώρησε με σπασμένη μύτη από τον δεύτερο τελικό

Το αποτέλεσμα ήταν η Λετονή ψηλή του Ολυμπιακού να μεταφερθεί στο νοσοκομείο χάνοντας το υπόλοιπο του αγώνα κι όντας αμφίβολη για τους επόμενους τελικούς, με τον προπονητή των Ερυθρολεύκων, Θάνο Νίκλα, να ξεσπά στις δηλώσεις του, τονίζοντας πως το μυαλό όλων είναι στη Λετονή ψηλή, προσθέτοντας ότι τα όσα αντιμετώπισε η ομάδα του από τους διαιτητές δεν αντικατοπτρίζουν αγώνα μπάσκετ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Αυτό που θέλω να πω και να εκφράσω μετά το τέλος αυτού του τελικού, είναι τη βαθιά μου λύπη και τα περαστικά μου στην τραυματισμένη μας αθλήτρια, την Κρίστιν Βίτολα, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.

Το μυαλό μας και η συμπαράστασή μας είναι εκεί, της ευχόμαστε περαστικά. Όσον αφορά στο παιχνίδι, σίγουρα μπορούμε να πούμε πάρα πολλά πράγματα. Δεν συνηθίζω να μιλάω για διαιτησία, αλλά αυτά που βιώσαμε, είδαμε, έγιναν και αντιμετωπίσαμε δεν αντικατοπτρίζουν αγώνα μπάσκετ. Συγχαρητήρια στα κορίτσια, που παρά τις συνθήκες αυτές, έφτασαν το ματς στην παράταση.

Δυστυχώς, δεν αντέξαμε στο τέλος, από δικά μας λάθη και από κάποια ριμπάουντ που δεν πήραμε στο φινάλε και έτσι, χάσαμε τη νίκη. Η σειρά έχει μέλλον. Τώρα, δίνουμε τον επόμενο τελικό στην έδρα μας, πολύ σημαντικό ματς, πρέπει να δούμε τι μπορούμε να διορθώσουμε. Πρέπει να δούμε σε τι κατάσταση θα είναι η Βίτολα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς