15.6 C
Athens

Το τριπλό «όχι» του Εμπαπέ στην ερώτηση για το μέλλον του

Περήφανος για τη νίκη της Παρί στη Βαρκελώνη, αλλά και απόλυτα ξεκάθαρος για την απόφασή του να αφήσει το Παρίσι δήλωσε ο Εμπαπέ

Έτοιμος να οδηγήσει την Παρί στην κατάκτηση του Champions League είναι ο Κιλιάν Εμπαπέ, μετά τον χθεσινό θρίαμβο απέναντι στην Μπαρτσελόνα, που έστειλε τους νικητές στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Γάλλος σταρ πανηγύρισε έξαλλα με τους συμπαίκτες του την πρόκριση, γνωρίζοντας ότι αυτές θα είναι οι τελευταίες του αναμνήσεις με την Παρί, καθώς τη νέα σεζόν θα φορά τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Έχω το όνειρο να κερδίσω το Champions League με την Παρί. Είμαι περήφανος που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα από την πρώτη μέρα. Η περηφάνια να παίζω για αυτόν τον σύλλογο, να εκπροσωπώ τον σύλλογο της χώρας μου είναι κάτι ξεχωριστό για μένα, που μεγάλωσα εκεί. Είναι υπέροχο να ζεις μια τέτοια βραδιά ως Παριζιάνος.

Νικήσαμε μια σπουδαία ομάδα απόψε, αλλά ακόμα κι αν είχαμε χάσει, θα ήμουν περήφανος για την ομάδα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, είμαστε πιο κοντά στον τελικό. Αυτό είναι για τους οπαδούς που ήρθαν εδώ για να μας υποστηρίξουν και εκείνους πίσω στην πατρίδα. Είναι μια βραδιά για να είμαστε περήφανοι», δήλωσε ο Εμπαπέ, που ωστόσο δε δίστασε καθόλου να απαντήσει στην ερώτηση των εκπροσώπων του Τύπου για το μέλλον του στο Παρίσι.

«Μπορεί αυτή η νίκη να αλλάξει την απόφασή σου να φύγεις από την Παρί;», ρωτήθηκε για να απαντήσει πριν… καλά – καλά ολοκληρωθεί η φράση με μια ξεκάθαρη, τριπλή άρνηση: «Όχι, όχι, όχι», είπε ο Εμπαπέ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς