17.9 C
Athens

Τι κρύβεται πίσω από τη χυδαία επίθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Γιώργο Μπαρτζώκα

Ο Insider επιχειρεί να εξηγήσει τα κίνητρα της πρωτοφανούς επίθεσης του Δ. Γιαννακόπουλου στον Γιώργο Μπαρτζώκα, υπενθυμίζοντας τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους ο κορυφαίος προπονητής της Euroleague αντιμετωπίζεται ως θανάσιμος εχθρός από τον μηχανισμό του Παναθηναϊκού

Ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποτελεί κόκκινο πανί για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό και για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο προσωπικά δεν είναι κάτι καινούργιο. Ο κορυφαίος προπονητής της Ευρώπης την τελευταία διετία συνέδεσε το όνομά του με το ασύλληπτο 14-0 σε βάρος των Πρασίνων (το οποίο έσπασαν με… τσαμπουκά οι Τηγάνης και Παπαπέτρου στον περυσινό δεύτερο τελικό του ΟΑΚΑ), αλλά και με ένα σερί 7 τίτλων που ξεκίνησε από τη μέρα της επιστροφής του Ολυμπιακού στις εγχώριες διοργανώσεις (σεζόν 2021/22).

Η δεύτερη θητεία του Μπαρτζώκα στο ΣΕΦ είναι συνυφασμένη με τις πιο οδυνηρές αγωνιστικές στιγμές του Παναθηναϊκού στον 21ο αιώνα. Ως εκ τούτου κάθε άλλο παρά συμπαθής δεν θα μπορούσε να είναι στις τάξεις του ΠΑΟ, ειδικά από τη στιγμή που δεν έκρυψε ποτέ τα ερυθρόλευκα οπαδικά του αισθήματα.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αλλά και ολόκληρος ο μηχανισμός δημοσιογράφων και Μέσων που επηρεάζονται ή αναφέρονται απευθείας στον ιδιοκτήτη της πράσινης ΚΑΕ, επιδίδονται εδώ και πάρα πολύ καιρό σε έναν ανηλεή πόλεμο εις βάρος του 59χρονου τεχνικού. Οι συχνότατες ενορχηστρωμένες επιθέσεις σε βάρος του από τον παραπάνω μηχανισμό μεταφέρονται στο γήπεδο κάθε φορά που ο Ολυμπιακός εμφανίζεται στο ΟΑΚΑ.

Ξέρετε, το ΟΑΚΑ με το γιορτινό κλίμα και την υπέροχη ατμόσφαιρα που αποθεώνεται από γνωστούς και μη εξαιρετέους δημοσιογράφους, οι οποίοι παθαίνουν συνδυασμένη τύφλωση και κώφωση στις χυδαιότητες προς την αποστολή του Ολυμπιακού και ειδικά σε βάρος του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Η εμετική συμπεριφορά προς το πρόσωπο του κορυφαίου προπονητή της Euroleague δεν περιορίζεται στην εξέδρα, αντιθέτως απλώνεται και στην αίθουσα Τύπου, εκεί όπου άνθρωποι που αυταποκαλούνται δημοσιογράφοι προσπαθούν με κόπο να συντάξουν στοιχειωδώς μια ερώτηση που μοναδικό σκοπό έχει να προκαλέσει τον «εχθρό».

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, δεν είναι η πρώτη φορά που επιτίθεται στον Γιώργο Μπαρτζώκα, είτε μέσω δημόσιων δηλώσεων είτε μέσα από τον… διαβόητο λογαριασμό dpg7000. Μόλις το περασμένο καλοκαίρι τον αποκάλεσε «συμπλεγματικό και μικρό άνθρωπο», ωστόσο αυτή τη φορά επέλεξε έναν πολύ πιο απαράδεκτο τρόπο για να το κάνει.

dpg7000 Δημήτρης Γιαννακόπουλος επίθεση σε Μπαρτζώκα
dpg7000 επίθεση σε Μπαρτζώκα

Γιατί να γίνει τώρα αυτή η χυδαία επίθεση και μάλιστα από νίκη του Παναθηναϊκού, έστω και στο πιο αδιάφορο ντέρμπι απ’ όσα παίχτηκαν ή θα παιχτούν μέσα στη φετινή σεζόν; Αυτό είναι το μοναδικό ερώτημα που δεν μπορεί να απαντηθεί από κανέναν πλην του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Το ότι οι διαιτητές έχουν αναφέρει στο φύλλο αγώνα πως δέχτηκαν φτυσιές από την εξέδρα – ζούγκλα του ΟΑΚΑ δεν είναι καθόλου καλή εξέλιξη για τον Παναθηναϊκό. Αν δεν προκύψει κάποιο νέο σκανδαλώδες μαγείρεμα, η έδρα των Πρασίνων θα τιμωρηθεί. Μπορεί τα προσεχή παιχνίδια να μην κρύβουν κινδύνους, όμως ο πραγματικός φόβος θα έρθει όταν φτάσει η ώρα των τελικών.

Έτσι όπως έχουν δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα οι άνθρωποι του ΠΑΟ, θα κινδυνεύουν με βαριά τιμωρία ως υπότροποι, πάντοτε υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα έχουμε μαγειρέματα όπως αυτά που το περασμένο καλοκαίρι αλλοίωσαν τη βαθμολογία της τρέχουσας σεζόν. Τότε που το ΟΑΚΑ έγινε… καλοκαιρινό μπροστά στον φόβο ενός ιστορικού διασυρμού αλλά με μια σειρά σκανδάλων (από τη διατύπωση του φύλλου αγώνα μέχρι την απόφαση) βρέθηκε ο τρόπος ώστε να μην αφαιρεθούν βαθμοί από τους Πράσινους.

Ο πραγματικός στόχος δεδομένα είναι ένας. Να χτυπηθεί ο Μπαρτζώκας όσο πιο βρώμικα γίνεται ώστε να αρχίσει να σκέφτεται ακόμα και την πιθανή αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό εν μέσω της πόλωσης και της τοξικότητας που επιχειρούν να επιβάλουν οι Πράσινοι. Απ’ ό,τι φαίνεται όμως το μόνο που θα καταφέρουν είναι να συσπειρώσουν ακόμα περισσότερο τους οπαδούς των Ερυθρολεύκων γύρω από τον προπονητή της ομάδας τους, οπλίζοντάς τον με ατσαλένια θέληση και επιπλέον κουράγιο για νέες επιτυχίες.

Περισσότερη ΑΠΟΨΗ από το Athlosnews

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

«Ναν, δεν θα πας πουθενά»: Ο Δ. Γιαννακόπουλος αφιέρωσε Πέγκυ Ζήνα στον Αμερικανό γκαρντ του ΠΑΟ (vid)

Με στίχο από τραγούδι της Πέγκυς Ζήνα ο Δ. Γιαννακόπουλος έστειλε νέο μήνυμα παραμονής στον Κέντρικ Ναν, ανήμερα του κρίσιμου τρίτου αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τα playoffss της Euroleague

Νάγκετς – Λέικερς 108-106: Ο αδίστακτος Μάρεϊ το ξανάκανε και έστειλε το Ντένβερ στον 2ο γύρο των playoffs (vid)

Με τον Μάρεϊ να πετυχαίνει ξανά το νικητήριο καλάθι οι πρωταθλητές Νάγκετς έκαναν το 4-1 στη σειρά κόντρα στους Λέικερς, σε αυτό που ήταν μάλλον το τελευταίο παιχνίδι του King James με τη φανέλα των Λιμανάνθρωπων

Σατοράνσκι: Ο Ολυμπιακός δεν τα παρατά ποτέ και το ΣΕΦ είναι κόλαση, δεν έχω ξεχάσει το 2015

Ο Τσέχος γκαρντ της Μπαρτσελόνα αναφέρθηκε στις δυσκολίες που κρύβουν τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και θυμήθηκε τη σειρά του 2015 και το σουτ του Πρίντεζη που έστειλε τους Ερυθρόλευκους στο Final Four