17.9 C
Athens

Καραγκιουμρούκ – Φενέρ 1-2: Πάτησε κορυφή με ανατροπή πριν τον Ολυμπιακό

Η Φενέρμπαχτσε καθάρισε την… μπουγάδα πριν τον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό στην Κωνσταντινούπολη για τους «8» του Conference League.

Οι Τούρκοι πάτησαν κορυφή και θα πάνε με ανεβασμένη ψυχολογία στην κρίσιμη ρεβάνς με τους Ερυθρόλευκους όπου θα ψάξουν την ανατροπή.

Το πρώτο μέρος ήταν κακό για την ομάδα του Καρτάλ που δέχθηκε αρκετές ευκαιρίες και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 45+1′ με τον Κέλες. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Μπατσουαγί πέρασε στο παιχνίδι και η διάταξη άλλαξε σε 4-4-2.  Ο Τζέκο ισοφάρισε με σουτ στην κλειστή γωνία του Σιρίγκου στο 49′ ενώ στο 57′ ο Βέλγος επιθετικός που μπήκε αλλαγή ευστόχησε σε πέναλτι για να κλειδώσει την ανατροπή και να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

Το έργο έγινε ακόμα πιο εύκολο όταν στο 76′ ο Μέντες αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ενώ στις καθυστερήσεις η Καραγκιουμρούκ έμεινε με εννέα παίκτες λόγω της αποβολής του Εϊσερίκ.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (Ισμαΐλ Καρτάλ): Λιβάκοβιτς, Οσάγι-Σάμουελ, Αζίζ (72′ Μπεκάο), Σογιουντσού, Καντιόγλου, Φρεντ (90+1′ Ζάιτς), Κρούνιτς (46′ Μπατσουαγί), Γιουκσέκ, Τάντιτς, Καχβετσί (90+1′ Μούλντουρ), Τζέκο (90+6′ Ντουρσούν)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς