17.5 C
Athens

Βόκολος: Κρίμα που θα φύγει ο Μπερνάρ, θα χάσει και ο Παναθηναϊκός και το ποδόσφαιρο

Τον Μπερνάρ αποθέωσε στην κάμερα της Cosmote TV o Λεωνίδας Βόκολος μετά την ήττα της Λαμίας από τον Παναθηναϊκό.

Ο Βραζιλιάνος ήταν ο πρωταγωνιστής των Πρασίνων καθώς με δύο δικά του γκολ οδήγησε στην ανατροπή απέναντι στην ομάδα της Φθιώτιδας. Ο Έλληνας τεχνικός της Λαμίας τον αποθέωσε, λέγοντας πως με την αποχώρηση του θα χάσει τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν ένα παιχνίδι ακόμα στο ίδιο έργο θεατές. Η ομάδα μας για αρκετά μεγάλο διάστημα στάθηκε καλά, ήμασταν ανταγωνιστικοί, ιδιαίτερα στο α’ ημίχρονο νομίζω ότι θα μπορούσαμε να το τελειώσουμε με το σκορ αυτό. Αυτά τα παιχνίδια είναι έτσι, κρίνονται στις λεπτομέρειες και ο Παναθηναϊκός στο β’ ημίχρονο είχε την ποιότητα και με απευθείας φάουλ ενός πολύ ποιοτικού ποδοσφαιριστή κατάφερε να βγει μπροστά στο σκορ και από εκεί και πέρα τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για εμάς και πιο εύκολα για τον Παναθηναϊκό».

Για τη μάχη του τίτλου: «Το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό, πολύ ενδιαφέρον και πολύ θεαματικό. Από μόνο του αυτό τα λέει όλα. Μέχρι το τέλος όλα θα είναι ανοικτά, δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα».

Για τον Μπερνάρ: «Κρίμα που θα φύγει. Χάνει και το ποδόσφαιρο και θα χάσει και ο Παναθηναϊκός, ένας πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής και ένας εξαιρετικός χαρακτήρας»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς