19 C
Athens

Τερίμ: Δεν είναι εύκολο να παίζεις στις 17:00 με 30 βαθμούς, θα συζητιέται για καιρό το γκολ του Μπερνάρ

Ο Φατίχ Τερίμ έμεινε πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και την ανατροπή του Παναθηναϊκού κόντρα στη Λαμία, ενώ έκανε ξεχωριστή αναφορά στον Μπερνάρ.

Ο Τούρκος προπονητής μιλώντας στην COSMOTE TV αποθέωσε τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό που από το καλοκαίρι επαναπατρίζεται για την Ατλέτικο Μινέιρο.

 

«Τέτοια ματς είναι δύσκολα εάν δεν βρίσκεις το πρώτο γκολ. Βρήκανε το πρώτο γκολ (η Λαμία εννοεί) εκείνοι και εμείς μετά ψάξαμε να ισοφαρίσουμε πρώτα. Με υπομονή κάναμε ευκαιρίες. Βρήκαμε τις φάσεις που θέλαμε. Χάσαμε πολλές φάσεις για γκολ. Πιστεύω πώς οι οπαδοί μας χάρηκαν που μας είδαν να παίζουμε καλά. Δεν είναι εύκολο να παίζεις τέτοια ώρα με 30 βαθμούς.

Μία ομάδα είναι που μπορεί να πάρει το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο είναι ο Παναθηναϊκός. Εμείς θα παλέψουμε μέχρι τέλους για το Πρωτάθλημα. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης ο Μπερνάρντ. Καμιά φορά του κάνω και εγώ πλάκα. Του λέω “μήπως να μείνεις και άλλον έναν χρόνο μαζί μας”; Το μισό από αυτήν την πλάκα είναι και αυτό που θέλουμε. Έβαλε ένα γκολ που θα συζητιέται για καιρό, όπως και το παιχνίδι του», δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς