19.2 C
Athens

AS: «Ο Μεντιλίμπαρ συστήνει στον Ολυμπιακό παίκτες με τους οποίους έχει συνεργαστεί στο παρελθόν»

Η αναφορά των Ισπανών στην ανανέωση της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Μεντιλίμπαρ και το ρεπορτάζ για το μεταγραφικό «σκάλισμα» του Βάσκου τεχνικού στην ισπανική Λίγκα ενόψει καλοκαιριού

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στον Ολυμπιακό, σχεδιάζοντας από το ξεκίνημά της την ομάδα της επόμενης αγωνιστικής χρονιάς.

Ο Βάσκος τεχνικός επιβραβεύθηκε άμεσα για την εξαιρετική δουλειά του στους πρώτους 2,5 μήνες στην Ελλάδα, όπου κέρδισε την εμπιστοσύνη της διοίκησης αλλά και των φιλάθλων των Ερυθρολεύκων, όντας μέσα σ’ όλους τους στόχους.

Ολυμπιακός: Η τυφλή εμπιστοσύνη στο έργο του Μεντιλίμπαρ και το πλάνο πρόκρισης στην Πόλη

Η είδηση της ανανέωσης στο συμβόλαιο του Μεντιλίμπαρ με τον Ολυμπιακό έκανε τον γύρο του διαδικτύου και στα ισπανικά Μέσα, με την «ΑS» να πάει ένα βήμα παραπέρα το ρεπορτάζ της τονίζοντας πως ο Ισπανός τεχνικός σχεδιάζει ήδη τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας του ενόψει καλοκαιριού, έχοντας συστήσει αρκετούς παίκτες από προηγούμενες ομάδες του, ώστε να τους φέρει σε λίγους μήνες στην Ελλάδα, όπως ισχυρίζονται οι συμπατριώτες του.

«Ο Μεντιλίμπαρ ήδη ψάχνει για ενίσχυση στην ισπανική λίγκα ενόψει της νέας περιόδου», ανέφερε το ρεπορτάζ στην ηλεκτρονική έκδοση της ισπανικής εφημερίδας.

«Ο Ισπανός προπονητής κάνει σπουδαία δουλειά στην ομάδα του Πειραιά και επιβραβεύτηκε γι’ αυτό με την επέκταση του συμβολαίου του για ακόμη ένα χρόνο», πρόσθεσαν οι Ισπανοί και συνέχισαν:

«Ο Μεντιλίμπαρ ήταν το προσωπικό στοίχημα του Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Τα αποτελέσματα του Ολυμπιακού αποδεικνύουν ότι ο Κοβάσεβιτς είχε δίκιο. Πλέον στον Ολυμπιακό έχουν πιάσει δουλειά αναζητώντας ενίσχυση για τη νέα σεζόν και κάποιοι από αυτούς του παίκτες θα είναι από την ισπανική λίγκα.

Ο Μεντιλίμπαρ έχει συστήσει την άφιξη αρκετών ποδοσφαιριστών με τους οποίους έχει συνεργαστεί σε προηγούμενες ομάδες του».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς