19 C
Athens

ΑΕΚ – Άρης: Οι αλλαγές του Μάντζιου σε όλες τις γραμμές και ο αντικαταστάτης του Σιμάνσκι στην Ένωση

Αυτά είναι τα πλάνα των Ματίας Αλμέιδα και Άκη Μάντζιου για την αποψινή μάχη στην OPAP Arena, στην οποία ο Άρης θα παραταχθεί με σημαντικές αλλαγές σε κάθε θέση και η ΑΕΚ με ένα επιθετικό σχήμα, επίσης με απουσίες

ΑΕΚ και Άρης κοντράρονται το βράδυ της Κυριακής (20:30) στην κατάμεστη OPAP Arena για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, με την Ένωση να έχει την ευκαιρία να βρεθεί ξανά μόνη πρώτη στην κορυφή, έστω και με ματς παραπάνω από τον ΠΑΟΚ, που αγωνίζεται λόγω Conference -όπως και ο Ολυμπιακός-.

Η Ένωση, στον απόηχο των χθεσινών εορτασμών για τα 100 χρόνια, θέλει μόνο τη νίκη για να μη χάσει την επαφή της με την κορυφή, τη στιγμή που ο σημερινός αντίπαλός της δεν έχει βαθμολογικό παρά μόνο ηθικό αλλά κι αγωνιστικό κίνητρο, ώστε να μείνει σε καλή κατάσταση ενόψει του τελικού του Κυπέλλου, ενώ ο προπονητής του, Άκης Μάντζιος, έχει δηλώσει ότι θα διεκδικεί τη νίκη σε κάθε ματς μέχρι το τέλος της διαδικασίας των πλέι οφ.

Η ΑΕΚ γιόρτασε τα 100 χρόνια αλλά το αερόστατο δεν πέταξε ποτέ

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ματίας Αλμέιδα δεν μπορεί να υπολογίζει στους Σιμάνσκι και Λιβάι Γκαρσία, με τους Γιόνσον και Πόνσε να τους αντικαθιστούν στην αρχική ενδεκάδα, εκεί όπου πιθανότατα θα βρίσκονται επίσης οι: Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Πήλιος, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον και Τσούμπερ.

Στον αντίποδα, οι Θεσσαλονικείς, που δεν έχουν στη διάθεσή τους τον Φαμπιάνο και τον Φεράρι, θα προχωρήσουν σε αλλαγές σε κάθε γραμμή της ενδεκάδας τους, πέραν από αυτή του τερματοφύλακα.

Συγκεκριμένα,  Κουέστα θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια, με τους Ρόουζ-Μπράμπετς στα στόπερ, Οντουμπάτζο στο δεξί άκρο και Μοντόγια στο αριστερό.

Ζουλ και Νταρίντα είναι οι δύο σίγουροι στο κέντρο, με τον Βερστράτε να τους πλαισιώνει και τους Σαβέριο (ή Παναγίδη), Σουλεϊμάνοφ πίσω από τον Ανσαριφάρντ, ο οποίος λογικά θα προτιμηθεί έναντι του Μορόν.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς