17.9 C
Athens

Η ΑΕΚ γιόρτασε τα 100 χρόνια αλλά το αερόστατο δεν πέταξε ποτέ

Η ΑΕΚ γιόρτασε με τον κόσμο της τα 100ά γενέθλια αλλά η πολυαναμενόμενη πτήση του αερόστατου δεν έγινε ποτέ αφού αυτό έμεινε καθηλωμένο παρά τις προσπάθειες όλων για να πετάξει

Ολοκληρώθηκε η γιορτή στην OPAP Arena για τα 100 χρόνια της ΑΕΚ. Το γήπεδο γέμισε από τον κόσμο της Ένωσης, από θρύλους της ομάδας και φυσικά από το ποδοσφαιρικό τμήμα. Όλοι έζησαν συγκινητικές στιγμές, ωστόσο το πολυδιαφημισμένο αερόστατο που ετοίμασε η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν πέταξε ποτέ.

Ο κόσμος των Κιτρινόμαυρων γέμισε από νωρίς τους δρόμους έξω από την OPAP Arena, με το κλίμα να είναι εορταστικό. Στο γήπεδο βρέθηκε και το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ, με τον Ματίας Αλμέιδα να σβήνει τούρτα για τα 100 χρόνια του συλλόγου και στη συνέχεια να μιλάει για την Ένωση.

«Αισθάνομαι πανευτυχής που αποτελώ ένα πολύ μικρό μέρος της ιστορίας αυτού του τεράστιου κλαμπ. Είμαι ευγνώμων στον Θεό και στη ζωή που βρίσκομαι εδώ σήμερα. Ευχαριστώ πάρα πολύ που μπορώ να μοιράζομαι αυτή τη γιορτή με όλους εσάς. Ελπίζω να συνεχίσουμε να πανηγυρίζουμε. Το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε να είμαστε ενωμένοι για να μπορέσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μας. Να είμαστε πάντα μαζί. Και οι παίκτες και το υπόλοιπο σταφ θα δίνουμε την τελευταία σταγόνα του ιδρώτα μας για να κερδίσουμε. Αύριο θέλουμε την ενέργειά σας που δίνετε σε όλα τα παιχνίδια. Για να γιορτάσουμε τα 100 χρόνια. Χρόνια πολλά ΑΕΚ», ήταν τα λόγια του προπονητή της ΑΕΚ.

Μήνυμα έστειλε φυσικά και ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων πως η ΑΕΚ είναι η πιο ξεχωριστή ομάδα στην Ελλάδα.

Μελισσανίδης: Η πιο ξεχωριστή ομάδα στην Ελλάδα είναι η ΑΕΚ, αντέξαμε, πιστέψαμε και δικαιωθήκαμε

Έξω από το γήπεδο υπήρχαν πολλές δραστηριότητες για τους μικρούς φίλους της Ένωσης, ενώ στις 16:00 άνοιξαν οι θύρες και ο κόσμος πήρε τη θέση του στις κερκίδες της OPAP Arena. Για τις 18:00 ήταν προγραμματισμένη η πτήση του αερόστατου με το σήμα της ΑΕΚ. Αυτή δεν έγινε ποτέ εξαιτίας των καιρικών συνθηκών που δεν ευνοούσαν, παρά τις προσπάθειες που ήταν μεγάλες και διήρκησαν περίπου τρεις ώρες.

Το επόμενο ραντεβού στην OPAP Arena για τον κόσμο της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένο για αύριο (14/4) όπου η Ένωση υποδέχεται τον Άρη για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς