19 C
Athens

Γκριμάου: Πολύ δύσκολη η σειρά με τον Ολυμπιακό, όμως έχουμε το πλεονέκτημα έδρας

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα στάθηκε στο πλεονέκτημα έδρας της ομάδας του ενόψει των αγώνων στα playoffs με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως οι Πειραιώτες διαθέτουν μία εξαιρετική ομάδα με πολύπειρους και ποιοτικούς παίκτες

Ο Ολυμπιακός επικράτησε στην παράταση με 84-81 της Φενέρμπαχτσε στο κατάμεστο ΣΕΦ με σόου του Αϊζάια Κάνααν και θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα στα playoffs της Euroleague, με φόντο την πρόκρισή του σε ένα ακόμη Final-Four, το τρίτο στη σειρά.

Οι Καταλανοί θα έχουν το πλεονέκτημα έδρας στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» και σε αυτό στάθηκε σε μεγάλο βαθμό στις δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας, Ρότζερ Γκριμάου, που τόνισε πάντως πως θα είναι μία πολύ δύσκολα σειρά γιατί οι Πειραιώτες διαθέτουν παίκτες με ποιότητα και μεγάλη εμπειρία.

EuroLeague: Το πανόραμα της διοργάνωσης πριν την πρεμιέρα των Play-In

«Σίγουρα, θα είναι μια πολύ δύσκολη σειρά, όπως και κάθε σειρά των Play Off. Έχουμε ήδη διαπιστώσει το επίπεδο της φετινής Euroleague.

Ο Ολυμπιακός έχει physical παίκτες, με ποιότητα και εμπειρία. Θα είναι μια δύσκολη σειρά, όμως έχουμε κερδίσει το “δικαίωμα” να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας στο “Παλάου Μπλαουγκράνα”», ήταν τα λόγια του.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς