21.5 C
Athens

Κηφισιά για το ματς με τον Παναιτωλικό: «Δεν θα γίνεται προπώληση εισιτηρίων έξω από το γήπεδο»

Ανακοίνωση ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό εξέδωσε η Κηφισιά.

Η Κηφισιά υποδέχεται αύριο (13/4) τον Παναιτωλικό, με την ομάδα του Αγρινίου να ζητάει δύο φορές εισιτήρια και το αίτημα της να μην γίνεται δεκτό.

Στην ανακοίνωση της η Κηφισιά ενημέρωσε πως δεν θα υπάρχουν φιλοξενούμενοι φίλαθλοι, αλλά και πως δεν θα γίνεται προπώληση εισιτηρίων έξω από το γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Εν όψει του εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό για την 4η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League η ΠΑΕ Κηφισιά υπενθυμίζει τα εξής:

Δεν θα γίνεται προπώληση εισιτηρίων από φυσικό σημείο, έξω από το “Μιχάλης Κρητικόπουλος” της Καισαριανής

Δεν έχουν δοθεί εισιτήρια στη φιλοξενούμενη ομάδα

Με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, κ. Γιάννη Βρούτση, έχει απαγορευτεί η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων του Παναιτωλικού για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση

Η ΠΑΕ Κηφισιά έχει ήδη κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ενημερώνοντας αρμοδίως την Εισαγγελία Αθηνών, τον Αθλητικό Δικαστή και τη Super League για τα μέτρα ασφαλείας και τις κινήσεις που έχει κάνει για την ασφάλεια όλων όσων βρεθούν στο γήπεδο.

Παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευση των φιλάθλων της Κηφισιάς στην αναμέτρηση για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, κατά την είσοδο στο “Μιχάλης Κρητικόπουλος” της Καισαριανής

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς