17.8 C
Athens

Τάντιτς: Πολύ καλή ομάδα με δυνατή ατμόσφαιρα στο γήπεδό του ο Ολυμπιακός

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό και τους φιλάθλους του ο Σέρβος αστέρας της Φενέρμπαχτσε, που θεωρεί ότι η ομάδα του μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση στη ρεβάνς, αν παίξει στο 100% της συγκέντρωσής της

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-2 της Φενέρμπαχτσε κι έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League, όντας εξαιρετικός για 65 λεπτά και βγάζοντας στο χορτάρι τις αμυντικές του αδυναμίες μετά το πέναλτι -από το πουθενά- του Ρέτσου και τη μείωση του σκορ από τον Τάντιτς.

Ο Σέρβος μεγάλος αστέρας της Φενέρ, στις δηλώσεις του μετά το ματς, στάθηκε στο πόσο καλή ομάδα είναι ο Ολυμπιακός αλλά και στη «δυνατή», όπως την χαρακτήρισε, ατμόσφαιρα στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ ενόψει της ρεβάνς τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένη στο 100% για να ανατρέψει την κατάσταση.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είχαμε καλές ευκαιρίες, αλλά ως μεγάλη ομάδα, δεν είμαστε χαρούμενοι μετά από αυτό το αποτέλεσμα. Θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια, αλλά χάσαμε…», ανέφερε αρχικά ο 35χρονος επιθετικός.

«Μπορούμε να πούμε και εμείς το ίδιο, μπήκαμε καλά στα πρώτα λεπτά, αλλά ο Ολυμπιακός ήταν καλός και σκόραρε. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλή ομάδα και τώρα πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι», πρόσθεσε

Και κατέληξε, λέγοντας: «Ακριβώς ήταν μια πολύ δυνατή ατμόσφαιρα, αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς