25.9 C
Athens

Καρτάλ: Θα μπορούσαμε να νικήσουμε με 4-3, η πρόκριση θα έρθει στην Τουρκία με τον κόσμο μας

Η Φενέρμπαχτσε… έπεσε από την Ακρόπολη και βρήκε πορτοφόλι στον πρώτο αγώνα με τον Ολυμπιακό για τους «8» του Conference League, αφού επέστρεψε από το πουθενά με το πέναλτι του Ρέτσου από την ερυθρόλευκη κόλαση του 3-0 και πάει στη ρεβάνς στην έδρα της με ένα άκρως κολακευτικό σκορ (3-2), με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά.

Πάντως, για τον προπονητή της, Ισμαίλ Καρτάλ, το σκορ θα μπορούσε να είναι και 4-3 υπέρ της τουρκικής ομάδας, με τον τεχνικό της Φενέρ να τονίζει ότι η «πρόκριση θα έρθει στην έδρα μας, μαζί με τον κόσμο μας» όντας φουλ αισιόδοξος ενόψει της ρεβάνς στις 18 Απριλίου.

«Ήρθαμε εδώ για να πάρουμε ένα σκορ πρόκρισης ή και τη νίκη. Δεχθήκαμε το 3ο γκολ που ήταν δικό μας λάθος. Πήραμε ρίσκα, κάναμε αλλαγές και θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει το 3-3 ή και το 4-3. Ήταν καλό που αντιδράσαμε και από το 3-0 ήρθε το 3-2. Θα περάσουμε στην έδρα μας με τον κόσμο μας.

Ο Ολυμπιακός είναι μία καλή ομάδα. Έχει καλούς παίκτες και παθιασμένους φιλάθλους. Έχουμε και εμείς μία μεγάλη κοινότητα φιλάθλων. Μετά το 3-0 κατέληξε να νικήσει ο Ολυμπιακός. Όταν ρωτήθηκα πριν το ματς είπα πώς δεν υπάρχει φαβορί. Θα πω ξανά το ίδιο. Είμαι χαρούμενος που μειώσαμε σε 3-2 και θεωρώ πως θα περάσουμε στη ρεβάνς», ήταν τα λόγια του.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς