16.2 C
Athens

Συγκρούσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ με την αστυνομία στο Βέλγιο, υπήρξαν καταγγελίες για αστυνομική βία (vid)

Αισθητή έγινε η παρουσία των οπαδών του ΠΑΟΚ κι εκτός γηπέδου στο Μπριζ, καθώς σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια με τις αστυνομικές δυνάμεις στο Βέλγιο, ενώ δεν επιτράπηκε η είσοδος στο «Γιαν Μπρέιντελ» σε αρκετούς Έλληνες που είχαν εισιτήρια

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 1-0 στο Βέλγιο από την Κλαμπ Μπριζ, ωστόσο το ενδιαφέρον των περίπου 2.000 οπαδών του Δικεφάλου που βρέθηκαν στο «Γιαν Μπρέιντελ» για να στηρίξουν την ομάδα του Λουτσέσκου στράφηκε στις… αστυνομικές δυνάμεις, με τα επεισόδια να μην λείπουν.

Συγκεκριμένα, όπως θα δείτε στο παρακάτω video, οπαδοί του Δικεφάλου ήρθαν σε σύγκρουση με αστυνομικές δυνάμεις έξω από το γήπεδο, με τις εικόνες να παραπέμπουν σε… Ελλάδα κι όχι σε αναμέτρηση για τα προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Συλλήψεις οπαδών του ΠΑΟΚ στο Βέλγιο, διάβημα του Δικεφάλου στην UEFA για αυθαιρεσία της αστυνομίας

Αρκετοί είναι οι Έλληνες που κατήγγειλαν ότι υπήρξε αστυνομική βία και προκλητική συμπεριφορά από πλευράς Βέλγων, ενώ άλλοι λένε ότι δεν τους επιτράπηκε η είσοδος στο γήπεδο παρότι είχαν εισιτήρια.

Πάντως, στο παρακάτω video, φαίνεται ότι η κατάσταση από ένα σημείο και μετά ξέφυγε κι ίσως χρειαστεί η παρέμβαση της UEFA για τα όσα έγιναν εκτός γηπέδου το βράδυ της Πέμπτης στο κατά τ’ άλλα ήρεμο Μπριζ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς