17.2 C
Athens

Λουτσέσκου: Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι, μπορούσαμε να «κλέψουμε» το 1-1

Μπορεί την πρόκριση στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ, δήλωσε μετά την ήττα με 1-0 από την Μπριζ ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός χαρακτήρισε ισορροπημένο το παιχνίδι κόντρα στους Βέλγους, ενώ τόνισε πως η ομάδα του μπορεί να πάρει την πρόκριση στη φανταστική ατμόσφαιρα της Τούμπας, όπως είπε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο στο τέλος. Δύο πράγματα έπαιξαν ρόλο και διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα. Το λάθος που κάναμε και και δεχθήκαμε το πρώτο γκολ κι η ατμόσφαιρα του γηπέδου που πίεσε πραγματικά την Μπριζ, ειδικότερα στις μεταβιβάσεις της.

Από εκεί και πέρα, εμείς θα μπορούσαμε να είχαμε αξιολογήσει διαφορετικά κάποιες μεταβάσεις, τις οποίες είχαμε επιθετικές στο παιχνίδι μας, ώστε να μπορέσουμε να “κλέψουμε” το αποτέλεσμα και να είναι 1-1.

Το κάθε ματς έχει τη δική του ιστορία. Γνωρίζουμε ότι η Μπριζ έχει ένα διαφορετικό πρόσωπο όταν παίζει στην έδρα της και διαφορετικό όταν παίζει εκτός. Θα έχουμε στο πλευρό μας ένα γεμάτο στάδιο, μία φανταστική ατμόσφαιρα.

Σίγουρα το αποτέλεσμα είναι μακριά από το να κριθεί από το σημερινό παιχνίδι. Οπότε αυτό που έχουμε να κάνουμε την επόμενη Πέμπτη είναι με την παρουσία των φιλάθλων μας, διορθώνοντας κάποια πράγματα να πάρουμε την πρόκριση».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς