19 C
Athens

Ανδρεόπουλος: Δεν ήμασταν καλοί, κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό

Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος μετά το μπρέικ του Ολυμπιακού, που επικράτησε με 0-3 σετ του Παναθηναϊκού και έκανε μπρέικ με το… καλημέρα της σειράς των τελικών.

Ο προπονητής των Πρασίνων ανέφερε πως οι Ερυθρόλευκοι ήταν όπως τους περίμεναν στο τριφύλλι και πως η δική του ομάδα δεν ήταν καλή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το τελείωμα των φάσεων: «Η επίθεσή μας ήταν χαμηλή. Αυτό έδινε συνεχώς τη δυνατότητα στον Ολυμπιακό να πηγαίνει σε κόντρες. Είχαμε τις ευκαιρίες και δεν τις αξιοποιήσαμε. Ήταν ένα κακό ματς από την πλευρά μας»

Για το πόσο διαφορετικές μπορούν να παρουσιαστούν οι δύο ομάδες σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα: «Σήμερα ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που περιμέναμε. Εμείς δεν ήμασταν καλοί. Κάθε ματς είναι διαφορετικό. Είναι δύο μεγάλες ομάδες. Συνεχίζουμε γιατί έχουμε ματς τη Δευτέρα».

Για την πίεση που έχει πλέον ο Παναθηναϊκός: «Δεν είναι θέμα πίεσης. Αυτή είναι η ζωή και ο αθλητισμός. Κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το αποτέλεσμα. Είναι δύο δυνατές ομάδες. Τα παιχνίδια θα είναι πολύ σκληρά. Βάζουμε τέλος στο ματς σήμερα το βράδυ και θα τα ετοιμαστούμε για το δεύτερο παιχνίδι».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς