21.5 C
Athens

Ψευδομάρτυρας και με τη βούλα ο Νίκος Γεωργέας, ποινή φυλάκισης για τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ

Ψευδομάρτυρας και με τη βούλα ο Νίκος Γεωργέας για τη σκευωρία που είχε στηθεί εις βάρος του Ολυμπιακού με αφορμή το παιχνίδι των Ερυθρολεύκων με τη Βέροια πριν από 11 χρόνια

Ψευδομάρτυρας και με τη βούλα ο Νίκος Γεωργέας για τη σκευωρία που είχε στηθεί εις βάρος του Ολυμπιακού με αφορμή το παιχνίδι των Ερυθρολεύκων με τη Βέροια πριν από 11 χρόνια!

Ένοχος κρίθηκε ο πρώην αρχηγός της ΑΕΚ, Νίκος Γεωργέας, για ψευδή κατάθεση αναφορικά με τον αγώνα Ολυμπιακός – Βέροια (3-0) πίσω στο 2013, με το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών να τού επιβάλλει ποινή φυλάκισης για έξι μήνες.

Μετά από 11 ολόκληρα χρόνια η ελληνική Δικαιοσύνη τιμώρησε τον Γεωργέα για την ψευδή κατάθεσή του πως ο τότε γενικός αρχηγός της Βέροιας, είχε πάει στα αποδυτήρια, ζητώντας από τους παίκτες της ομάδας να χάσουν με 3-0.

Ο παλαίμαχος αμυντικός της ΑΕΚ, της Καλαμάτας και της Βέροιας τιμωρήθηκε με την ποινή φυλάκισης για έξι μήνες για εκείνη την ψευδή, όπως αποδείχθηκε, κατάθεσή του, που είχε ως μοναδικό σκοπό να στηθεί μία σκευωρία δίχως βάση κατά του Ολυμπιακού. Έστω και 11 χρόνια μετά, αποδόθηκε δικαιοσύνη…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς