17.8 C
Athens

Ο Δ. Γιαννακόπουλος προειδοποιεί την κυβέρνηση: «Έτοιμο γήπεδο στον Ολυμπιακό ενώ εμείς θα ρίξουμε 15-18 εκ., δεν θα το καταπιούμε»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει αποδείξει πως ένα από τα πιο αγαπημένα του θέματα ενασχόλησης είναι ο Ολυμπιακός και οτιδήποτε σχετίζεται με αυτόν. Σε story που ανέβασε το απόγευμα της Τετάρτης ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ουσιαστικά προειδοποίησε την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας πως δεν θα καταπιεί το «να τους φτιάξετε όμως το γήπεδο ενώ εμείς θα ξοδέψουμε τα χρήματα που θα ξοδέψουμε»…

«Δεν βλέπεις; Άντε γαμ…»: Έξαλλος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο φινάλε του ματς στο Μόναχο (vid)

Υπενθυμίζεται πως το κλειστό του ΟΑΚΑ αλλά κάμποσοι ακόμη χώροι έχουν παραχωρηθεί στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός από το περασμένο καλοκαίρι, ένα γήπεδο που χτίστηκε μια δεκαετία αργότερα και με σαφώς ανώτερες προδιαγραφές από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας…

Αναλυτικά όσα είπε στον λογαριασμό dpg7000 ο Δ. Γιαννακόπουλος

«Είμαστε ενήμεροι για κάθε κονδύλι το οποίο εγκρίνεται εκεί κάτω στο ΣΕΦ. Είτε αφορά το air condition 1,7 εκατομμύρια, είτε όλα αυτά τα οποία έρχονται. Στο να φτιαχτεί το γήπεδο με έξοδα του κράτους και να δοθεί έτοιμο από την Νέα Δημοκρατία στον Ολυμπιακό, ενώ εμείς θα ρίξουμε 15-18 εκατομμύρια για να το φτιάξουμε. Θέλω να πιστεύω ότι δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο.

Το να ελληνοποιείτε ανθρώπους που πριν έρθουν να παίξουν στον Ολυμπιακό δεν ήξεραν πού πέφτει η Ελλάδα πάει στο διάολο το κατάπιαμε. Το να τους φτιάξετε όμως το γήπεδο ενώ εμείς θα ξοδέψουμε τα χρήματα που θα ξοδέψουμε, δεν θα το καταπιούμε, να το ξέρετε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς