19 C
Athens

«Δεν βλέπεις; Άντε γαμ…»: Έξαλλος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο φινάλε του ματς στο Μόναχο (vid)

Ο τηλεοπτικός φακός συνέλαβε τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να βομβαρδίζει με «γαλλικά» έναν από τους διαιτητές λίγο πριν τη λήξη του θρίλερ στο Μόναχο, με τις λέξεις που βγήκαν από το στόμα του να διακρίνονται πεντακάθαρα

Ο Παναθηναϊκός πήρε με την ψυχή στο στόμα το διπλό επί της αδιάφορης Μπάγερν στο Μόναχο, το οποίο ουσιαστικά του εξασφαλίζει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ αφού ουδείς διανοείται γκέλα στο ΟΑΚΑ με την Άλμπα την τελευταία αγωνιστική.

Παρών στο κρισιμότατο ματς ήταν και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος ήταν εξαιρετικά φορτισμένος και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα νεύρα του στο τέλος. Περίπου 1 λεπτό πριν τη λήξη, ο τηλεοπτικός φακός συνέλαβε τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να βομβαρδίζει με «γαλλικά» έναν από τους διαιτητές της αναμέτρησης, με τις λέξεις που βγήκαν από το στόμα του να διακρίνονται πεντακάθαρα.

Συγκεκριμένα, ο Δ. Γιαννακόπουλος φαίνεται φωνάζει προς τον ρέφερι «(ακατάληπτο) ρε που…, δεν βλέπεις; Άντε γαμ…», προτού αλλάξει η κάμερα και χαθεί το κοντινό πλάνο στον ισχυρό άνδρα των Πρασίνων.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς