17.9 C
Athens

Ανακούφιση για Γιάννη στους Μπακς, απέφυγε τα χειρότερα

Ο Έλληνας σούπερ σταρ άναψε φωτιές στους Μπακς με τον τραυματισμό του στο ματς με τους Σέλτικς, ωστόσο απέφυγε τη ζημιά στον αριστερό αχίλλειο τένοντα και θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ξανά σε περίπου δύο εβδομάδες

Ανακούφιση στο στρατόπεδο των Μπακς καθώς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απέφυγε τα χειρότερα και η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση υπολογίζεται σε 1-2 εβδομάδες.

Από τον τραυματισμό του Έλληνα σούπερ σταρ επισκιάστηκε η νίκη των Μπακς επί των Σέλτικς.

Ήταν στο 3:37 πριν το τέλος της 3ης περιόδου, όταν ο Έλληνας διεθνής, χωρίς να προηγηθεί επαφή ή να δείχνει ότι παραπάτησε, έπεσε στο παρκέ κρατώντας το πόδι του. Δευτερόλεπτα αργότερα έγινε φανερό ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει στο ματς και αποχώρησε για τα αποδυτήρια υποβασταζόμενος.

Ωστόσο τα νέα στους Μπακς είναι θετικά, καθώς όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Σαμς Σαράνια, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απέφυγε τη ζημιά στον αριστερό αχίλλειο τένοντα.

Ο Έλληνας διεθνής θα ξεκινήσει αμέσως αποθεραπεία, η πορεία της οποίας θα καθορίσει το διάστημα που θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσεις. Πάντως οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως θα απουσιάσει για μία με δύο εβδομάδες.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς