16.2 C
Athens

Σε δεύτερη μοίρα η νίκη των Μπακς επί των Σέλτικς, ανησυχία για Αντετοκούνμπο

Οι Μπακς επέστρεψαν στις νίκες, επικρατώντας με 104-91 των Σέλτικς, αλλά είδαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να αποχωρεί υποβασταζόμενος με πρόβλημα στην γάμπα

Αλλιώς είχαν φανταστεί να επιστρέφουν στις νίκες οι Μπακς και σίγουρα δεν ήταν να το συνδυάσουν με την απώλεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Μετά από τέσσερις ήττες, τα Ελάφια πέρασαν νικηφόρα από τη Βοστώνη με 104-91, ωστόσο είδαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να αποχωρεί σε ανύποπτη στιγμή του αγώνα με πόνο στην αριστερή γάμπα.

Ήταν στο 3:37 πριν το τέλος της 3ης περιόδου, όταν ο Έλληνας διεθνής, χωρίς να προηγηθεί επαφή ή να δείχνει ότι παραπάτησε, έπεσε στο παρκέ κρατώντας το πόδι του. Δευτερόλεπτα αργότερα έγινε φανερό ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει στο ματς και αποχώρησε για τα αποδυτήρια υποβασταζόμενος.

Μέχρι τον τραυματισμό του, ο Greek Freak είχε προλάβει να πετύχει 15 πόντους, να μαζέψει 8 ριμπάουντ και να μοιράστει 7 ασίστ, ενώ κορυφαίος για την ομάδα του ήταν ο Πάτρικ Μπέβερλι με 20 πόντους, 10 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Από τους Σέλτικς ξεχώρισε ο Τζέισον Τέιτουμ με 22 πόντους, 5 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Το Μιλγουόκι υποδέχεται τα ξημερώματα τους Μάτζικ, 10 ημέρες πριν από την έναρξη των πλέι οφ.

ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 37-21, 63-43, 78-67, 104-91.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς