15.6 C
Athens

Θανάσης για τον τραυματισμό του Γιάννη: «Είναι δύσκολο, υπάρχει απογοήτευση στην ομάδα»

Δηλώσεις για τον τραυματισμό του αδερφού του Γιάννη έκανε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Αγωνία επικρατεί στις τάξεις των Μπακς καθώς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση κόντρα στους Σέλτικς.

Ήταν στο 3:37 πριν το τέλος της 3ης περιόδου, όταν ο Έλληνας διεθνής, χωρίς να προηγηθεί επαφή ή να δείχνει ότι παραπάτησε, έπεσε στο παρκέ κρατώντας το πόδι του. Δευτερόλεπτα αργότερα έγινε φανερό ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει στο ματς και αποχώρησε για τα αποδυτήρια υποβασταζόμενος.

Η πρώτη εκτίμηση αναφέρει πως υπάρχει τράβηγμα σε γάμπα/πέλμα, όμως στους Μπακς κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα για τα αποτελέσματα της μαγνητικής, κάτι που φανερώνεται και από τις δηλώσεις του προπονητή, Ντοκ Ρίβερς.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο από την πλευρά του δήλωσε πως είναι κάτι δύσκολο και πως υπάρχει απογοήτευση σε όλο την ομάδα.

Αναλυτικά:

«Θα δούμε. Θα δούμε. Όλοι κοιτούσαν εμένα στον πάγκο. Το ένιωσα. Ένιωσα ότι οι άνθρωποι στις εξέδρες κοιτούσαν στο μέρος μου. Και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν πως ένας συμπαίκτης μου είναι κάτω. Άραγε είναι εντάξει;

Το δεύτερο που αισθάνθηκα ήταν πως πρόκειται για τον μικρότερο αδερφό μου, που είναι κάτω. Τι συμβαίνει; Ελπίζω να μην είναι κάτι τρελό. Είναι ασυνήθιστο για εμένα, αφού ξέρω από τι είμαστε φτιαγμένοι. Ήταν κάτω και πίστεψα ότι θα επιστρέψει. Όταν βλέπεις πως ο άλλος δεν μπορεί να επιστρέψει, κάτι που είναι σπάνιο, θα παλέψουμε και θα τα δώσουμε όλα και θα ζήσουμε με αυτό. Είναι δύσκολο. Αυτό είναι το πιο δύσκολο μέρος, επειδή ξέρουμε από τι είμαστε φτιαγμένοι και φάνηκε ότι ήταν σοβαρό. Υπάρχει απογοήτευση σε όλη την ομάδα. Το καλό είναι πως πήραμε το παιχνίδι, κερδίσαμε και φτιάχνουμε καλές συνθήκες, ιδιαίτερα απέναντι σε αυτή την ομάδα».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς