17.5 C
Athens

Επιβεβαίωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό ο Γκριγκόνις: «Γι’ αυτό υπέγραψα»

Νέο συμβόλαιο στον Μάριους Γκριγκόνις που θα τον κρατήσει στο ΟΑΚΑ μέχρι το καλοκαίρι του 2027 προσφέρει ο Παναθηναϊκός, με τις δύο πλευρές να τα έχουν βρει σε όλα και να απομένει μόνο η ανακοίνωση.

Την είδηση αποκάλυψε το λιθουανικό Μέσο «15min.lt» και την επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στην ΕΡΤ ο ίδιος ο Γκριγκόνις, λίγο μετά την αγχωτική νίκη επί του Κολοσσού Ρόδου, εξηγώντας τους λόγους που τον έκαναν να πει το «ναι» στην πρόταση του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Στην πραγματικότητα, είχα ήδη υπογράψει νωρίτερα, άρα το είχα γιορτάσει. Ήταν πολύ σημαντικό για εμένα να βρω την ομάδα που θα με πιστέψει για πάνω από ένα χρόνο. Είμαι χαρούμενος που θα μείνω μαζί με την οικογένειά μου στην Ελλάδα.

Ανυπομονώ για την εξέλιξη της ομάδας και το πώς γίνεται ακόμα πιο επαγγελματική, δημιουργεί καλύτερες συνθήκες σε όλα. Πιστεύω πως η ομάδα έχει πολύ χώρο για εξέλιξη, γιατί τα έχει όλα. Έχει μία από τις καλύτερες οπαδικές βάσεις, μία από τις καλύτερες πόλεις, καλό καιρό, τα πάντα. Μπορεί να είναι ακόμα καλύτερη από αυτό που είναι τώρα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς