17.5 C
Athens

Ο Παναθηναϊκός «δένει» τον Γκριγκόνις μέχρι το 2027, όπως αποκαλύπτουν οι Λιθουανοί

Ο Λιθουανός περιφερειακός τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση των Πρασίνων για την τριετή επέκταση της συνεργασίας τους και θα βγάλει... ρίζες στο ΟΑΚΑ, κλείνοντας πενταετία ως παίκτης του Παναθηναϊκού

Νέο συμβόλαιο στον Μάριους Γκριγκόνις που θα τον κρατήσει στο ΟΑΚΑ μέχρι το καλοκαίρι του 2027 προσφέρει ο Παναθηναϊκός, με τις δύο πλευρές να τα έχουν βρει σε όλα και να απομένει μόνο η ανακοίνωση.

Την είδηση αποκάλυψε το λιθουανικό Μέσο «15min.lt» κι όπως προκύπτει από το «πράσινο» στρατόπεδο έχει βάση, καθώς έχουν γίνει ήδη οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών, με ευτυχή κατάληξη.

Ο 30χρονος Λιθουανός περιφερειακός έχει 10.1 πόντους (58.4% στο δίποντο, 43.7% στο τρίποντο, 89.6% στις βολές), 3 ριμπάουντ, 1.3 ασίστ και 9.8 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 26:49 σε 33 αγώνες της τρέχουσας περιόδου στη EuroLeague.

Ήρθε στην Ελλάδα για χάρη των Πρασίνων το 2022 κι εφόσον υπογράψει για τρία ακόμη χρόνια, θα γίνει ο Λιθουανός με τα περισσότερα χρόνια και περισσότερες συμμετοχές στο «τριφύλλι», ξεπερνώντας τον νυν προπονητή της Φενέρμπαχτσε, Σάρας Γιασικεβίτσιους.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς