18.8 C
Athens

Οργισμένος Αταμάν και στη συν. Τύπου: «Κάποιοι παίκτες δεν αξίζουν να φοράνε τη φανέλα του Παναθηναϊκού»

Έξαλλος με τους παίκτες του ο Εργκίν Αταμάν, τους τα... έψαλλε δημόσια και στη συνέντευξη Τύπου, στιγμές μετά το «κράξιμο» στον Λούκα Βιλντόσα για την αστοχία του στο ματς με τον Κολοσσό, που οι Πράσινοι κέρδισαν στις λεπτομέρειες

Έξαλλος ήταν ο Εργκίν Αταμάν μετά τη λήξη του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Κολοσσό στη Ρόδο, με τους Πράσινους να παίρνουν μία αγχωτική νίκη στις λεπτομέρειες κυρίως χάρη στην ευστοχία τους από τη γραμμή των βολών με 19/15 έναντι 7/15 των Ροδιτών.

Ο Τούρκος τεχνικός, αφού έβγαλε στη… σέντρα τον Λούκα Βιλντόσα για την κάκιστη εμφάνισή του και χτύπησε το καμπανάκι σε όλους ενόψει της συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη, στη συνέντευξη Τύπου έδωσε συνέχεια στο ξέσπασμά του, αναφέροντας με νόημα ότι «κάποιοι δεν αξίζουν να φοράνε τη φανέλα του Παναθηναϊκού», δίχως πάντως να τους ονοματίζει.

«Ήταν ένα θλιβερό παιχνίδι και κάποιοι παίκτες δεν αξίζουν να φοράνε τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Αν παίξουμε έτσι και νομίζουμε ότι γίναμε η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη θα χάσουμε την Πέμπτη ό,τι έχουμε χτίσει όλους αυτούς τους μήνες. Σήμερα παίξαμε απαίσιο μπάσκετ», ήταν τα λόγια του εκνευρισμένου Αταμάν.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς