18.2 C
Athens

Απίστευτο ξέσπασμα Αταμάν κατά του Βιλντόσα: «Δεν μπορεί να διεκδικεί χρόνο στη Euroleague με τέτοια εμφάνιση»

Ο Τούρκος τεχνικός του Παναθηναϊκού έβγαλε στη... σέντρα τον Λούκα Βιλντόσα για τα 1/7 σουτ που είχε κόντρα στον Κολοσσό και τόνισε πως είναι «γελασμένος» όποιος θεωρεί ότι έχει τελειώσει η σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη

Ο Παναθηναϊκός τα… χρειάστηκε στη Ρόδο κόντρα στον μαχητικό Κολοσσό και πήρε μία αγχωτική νίκη χάρη στην ευστοχία του από τη γραμμή των βολών (19/25) και την ηγετική εμφάνιση του Μάριους Γκριγκόνις, που είχε 23 πόντους.

Ο Εργκίν Αταμάν μετά τη λήξη του αγώνα έφυγε αμέσως για τα αποδυτήρια δείχνοντας τον εκνευρισμό του και στις δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ έδωσε συνέχεια, με ένα απίστευτο on air ξέσπασμα κατά του Λούκα Βιλντόσα, που τελείωσε το ματς με 1/7 σουτ.

«Τραγικό ματς, τραγική εμφάνιση. Αν νομίζεις ότι είσαι μεγάλος και ότι μπορείς να νικήσεις χωρίς ενέργεια, γίνεται αυτό το πράγμα. Σήμερα κερδίσαμε από τύχη. Θέλω να κάνω παράπονα για παίκτες και ειδικά για τον Βιλντόσα. Ο Λούκα Βιλντόσα δεν μπορεί να έχει 1/7 σουτ και δεν μπορεί να έχει παράπονο που δεν παίζει στη Εuroleague. Επίσης η απόδοση του Μήτογλου έχει πέσει. Να είμαστε έτοιμοι, είναι γελασμένοι όσοι νομίζουν πως τα πάντα τελείωσαν. Την Πέμπτη παίζουμε σημαντικό ματς κόντρα στην Άλμπα. Αν παίξουμε έτσι θα χάσουμε όλη τη σεζόν στο τελευταίο ματς στη Εuroleague. Κάνω επίθεση στους παίκτες μου για αυτό.», ανέφερε χαρακτηριστικά ο έξαλλος Τούρκος τεχνικός.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς