15.6 C
Athens

«Η Φενέρμπαχτσε θα αποσυρθεί από τον αγωνιστικό χώρο μετά τη σέντρα του τελικού με τη Γαλατά»

Η διοίκηση της Φενέρμπαχτσε αποφάσισε να παραταχθεί με την Κ19 στον τελικό του Σούπερ Καπ Τουρκίας κόντρα στη Γαλατασαράι αλλά μόνο για το τυπικό του πράγματος, αφού αναμένεται να αποχωρήσει από το γήπεδο μετά τη σέντρα

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από τον αποψινό (7/4) τελικό του Σούπερ Καπ Τουρκίας κόντρα στη Γαλατασαράι και μάλιστα μετά τη σέντρα του αγώνα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τις πιθανές τιμωρίες που θα της επιβληθούν.

Αυτό μεταφέρει ο έγκυρος Τούρκος δημοσιογράφος, Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου, που τονίζει ότι η Φενέρ θα παραταχθεί με την Κ19, αλλά θα αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο μετά τη σέντρα του αγώνα, με τη Γαλατασαράι να κατακτά το τρόπαιο στα χαρτιά, εφόσον επιβεβαιωθεί αυτό το σενάριο.

Φενέρμπαχτσε: Μετά το τέλος της σεζόν η απόφαση για την απόσυρση από το πρωτάθλημα, με την Κ19 στον τελικό του Σούπερ Καπ

Οι «Κιτρινομπλε» οδηγήθηκαν σε αυτή την απόφαση μετά τη στάση της τουρκικής ομοσπονδίας να μην κάνει αποδεκτό το αίτημα της Φενέρ για αναβολή του τελικού ελέω του αγώνα της Πέμπτης (11/4) κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την πρώτη φάση των προημιτελικών του Conference League.

Παράλληλα, η τουρκική ομοσπονδία δεν έκανε δεκτό ούτε το αίτημα για ξένο διαιτητή στο ματς, με τη διοίκηση της Φενέρμπαχτσε να είναι έξαλλη μαζί της και να το δείχνει εμπράκτως απόψε, στην Άγκυρα.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς