18.8 C
Athens

Βαλβέρδε: Στην Ελλάδα είχα πανηγυρίσει τίτλο σε ένα κρυφό μπαρ και ο ιδιοκτήτης με ρώτησε «τι κάνεις εδώ;»

Ο Βάσκος τεχνικός χαρακτήρισε το Copa Del Rey με την Μπιλμπάο ως τον πιο σημαντικό τίτλο της καριέρας του και θυμήθηκε μία ιστορία από τα χρόνια του στον Ολυμπιακό, σε ένα κρυφό μπαρ της Αθήνας

Πανευτυχής είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε μετά την κατάκτηση του Copa Del Rey με την αγαπημένη του Αθλέτικ Μπιλμπάο, του πρώτου Κυπέλλου μετά από 40 χρόνια για τη βασκική ομάδα και 24ο συνολικά στην ιστορία της.

Ο Ισπανός τεχνικός, δήλωσε πως αυτό το τρόπαιο είναι το πιο σημαντικό που έχει κατακτήσει στην προπονητική του καριέρα, δείχνοντας με κάθε τρόπο τη συγκίνησή του, ειδικά στους πανηγυρισμούς μαζί με τους χιλιάδες οπαδούς της Μπιλμπάο που βρέθηκαν στη Σεβίλλη.

Μάλιστα, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά το παιχνίδι, αποκάλυψε και μία άγνωστη μέχρι σήμερα ιστορία του στην Ελλάδα και τα χρόνια του στον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, είπε πως πριν χρόνια στην Αθήνα, είχε πανηγυρίσει έναν τίτλο με τους Πειραιώτες σε ένα κρυφό μπαρ, όπου ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού απορούσε για την παρουσία του εκεί.

«Είχα αρνηθεί να σκεφτώ τους πανηγυρισμούς πριν τον τελικό, τώρα θα το σκεφτώ. Στην Ελλάδα, όταν κερδίσαμε έναν τίτλο, πήγα σε ένα κρυφό μπαρ στην Αθήνα για να φάω κάτι με μια μπύρα και ο ιδιοκτήτης μου είπε: “Τι κάνεις εδώ;”», ήταν τα λόγια του.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς