22.4 C
Athens

ΟΦΗ – ΠΑΣ 4-0: Έσπρωξε στη Super League 2 τους Ηπειρώτες που φωνάζουν για τη διαιτησία

Ο ΟΦΗ επικράτησε εύκολα με 4-0 απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος βρίσκεται πλέον με το 1,5 πόδι στη Super League 2.

Οι Κρητικοί πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στη διαδικασία των πλέι άουτ και έφεραν τον ΠΑΣ ακόμη πιο κοντά στον υποβιβασμό.

Έναν ΠΑΣ που έχει έντονα παράπονα από τη διαιτησία των Πουλικίδη και Τζήλου, καθώς στο 26′ έμεινε με παίκτη λιγότερο εξαιτίας της αποβολής του Εραμούσπε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Ο πρώτος έβγαλε αρχικά κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ, όμως μετά την παρέμβαση του VAR άλλαξε την απόφαση του χωρίς να καταλάβει κανείς το γιατί και έβγαλε απευθείας την κόκκινη κάρτα. Όλα αυτά έφεραν την αντίδραση του Άγιαξ της Ηπείρου, που τους επιτέθηκε μέσω ανακοίνωσης.

 

Πριν από την αποβολή και συγκεκριμένα στο 10ο λεπτό, ο ΟΦΗ είχε πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Ριέρα, ο οποίος πλάσαρε σε κενή εστία μετά από φάση διαρκείας για το 1-0.

 

Ο Μπάκου στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους έκανε το 2-0 και ο Ισέκα νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο (58′) σκόραρε για το 3-0.

 

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ριέρα με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 87′ για το τελικό 4-0.

 

ΟΦΗ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 4-0

Γήπεδο: Γεντί Κουλέ

Διαιτητής: Πουλικίδης

Σκόρερ: 10′, 87′ Ριέρα, 45+4′ Μπάκου, 58′ Ισέκα

Κίτρινες: – / Σόρια, Κόντε

Κόκκινες: – / Εραμούσπε

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Χριστογεώργος, Μαρινάκης (69′ Θεοδοσουλάκης), Τοράρινσον, Βούρος, Λαμπρόπουλος (69′ Λουκάο), Μεγιάδο (69′ Μπάκιτς), Γκαγέγος, Μπάκου, Τοράλ (69′ Μοσκέρα), Ριέρα, Ισέκα

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Νάγκι, Σόρια, Τσαούσης, Εραμούσπε, Σομποτσίνσκι, Μπακαδήμας, Καραχάλιος (80′ Λιάσος), Ριένστρα (46′ Τζίνο), Ροσάλες (46′ Ροσέρο), Τζίμας (46′ Ντεμίρ), Κόντε (69′ Λεό)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς