22.4 C
Athens

ΠΑΣ Γιάννινα κατά Πουλικίδη και Τζήλου: «Κοκκίνισε και η ντροπή με το χειρουργείο» (vid)

Οργή επικρατεί στον ΠΑΣ Γιάννινα για την απευθείας κόκκινη κάρτα που έδειξε ο διαιτητής Κωνσταντίνος Πουλικίδης στον Ροντρίγκο Εραμούσπε στο 26ο λεπτό στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Ο πρώτος διαιτητής έδειξε αρχικά κίτρινη κάρτα στον Αργεντινό στόπερ σε μια φάση που είναι όντως για κίτρινη, ωστόσο ο Θανάσης Τζήλος τον κάλεσε στο VAR για να αναθεωρήσει την απόφασή του και τελικά αυτό συνέβη αφού αμέσως άλλαξε την κίτρινη με κόκκινη κάρτα.

Ο ΠΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση και έκανε λόγο για «χειρουργείο» σε μια αναμέτρηση που ουσιαστικά κρίνει την κατηγορία και που ουσιαστικά θέτει τον Εραμούσπε εκτός και από την αναμέτρηση με τον Αστέρα την επόμενη (4η) αγωνιστική των πλέι άουτ.

 

«”Κοκκίνησε” και η ντροπή με το χειρουργείο του Κωνσταντίνου Πουλικίδη και των συνεργατών του. Με την βοήθεια του Αθανάσιου Τζήλου αποφάσισε να αφήσει με το έτσι θέλω τον ΠΑΣ Γιάννινα με παίκτη λιγότερο σε ένα ματς στο οποίο κρινόταν μια κατηγορία. Φαίνεται πως το ποδόσφαιρο παίζεται με τους δικούς τους κανόνες», αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΣ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς