18.4 C
Athens

Αστέρας – Κηφισιά 1-2: Ανατροπή… παραμονής με Οζέγκοβιτς

Μια μεγάλη νίκη στη μάχη που δίνει για την παραμονή στην κατηγορία πέτυχε η Κηφισιά, η οποία επικράτησε με 1-2 του Αστέρα Τρίπολης.

Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου ήταν αυτή που καιγόταν για τη νίκη και παρά το γεγονός πως έμεινε πίσω στο σκορ κατάφερε να φέρει τούμπα το ματς και να πάρει το τρίποντο, που τη βγάζει από την επικίνδυνη ζώνη καθώς την ίδια ώρα ο Παναιτωλικός ηττήθηκε από τον Βόλο.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Οζέγκοβιτς, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ μέσα σε τέσσερα λεπτά και οδήγησε την ομάδα του στη μεγάλη νίκη.

Το σκορ για τον Αστέρα είχε ανοίξει μόλις στο 3ο λεπτό ο Μιριτέλο, με την Κηφισιά από την πλευρά της να πιέζει όσο περνάει η ώρα αλλά να μην δείχνει ικανή να απειλήσει με αξιώσεις την εστία των γηπεδούχων.

Παρόλα αυτά η ανατροπή ήρθε μέσα σε τέσσερα λεπτά, με τον Οζέγκοβιτς να ισοφαρίζει στο 66′ και στο 70′ να ευστοχεί από την άσπρη βούλα για το 1-2.

Στο 74′ ο Αστέρας Τρίπολης κέρδισε πέναλτι, με την απόφαση του διαιτητή να αλλάζει ωστόσο μετά από την παρέμβαση του VAR. Κάπως έτσι το 1-2 έμεινε μέχρι το τέλος και η Κηφισιά που τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Πρίτσα στις καθυστερήσεις, πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΚΗΦΙΣΙΑ 1-2

Γήπεδο: Θ. Κολοκοτρώνης

Σκόρερ: 3′ Μιριτέλο / 66′, 70′ πεν. Οζέγκοβιτς

Κίτρινες: Ατιένζα, Καλτσάς, Μιριτέλο, Παλάσιος, Αλάγκμπε / Πρίτσας

Κόκκινες: – / Πρίτσας

Αστέρας Τρίπολης (Ράσταβατς): Τσιφτσής, Καστάνο, Ατιένθα, Άλβαρες, Λύρατζης, Γιαμπλόνσκι (Μάντζης 84′), Μουνάφο (13′ Αλάγκμπε), Μπαρτόλο, Κρεσπί (72′ Παλάσιος), Καλτσάς (84′ Ζουγκλής), Μιριτέλο

Κηφισιά (Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Τσάπαν (81′ Σπίνος), Τεϊσέιρα (29′ Βαφέας), Σνάιντερλαν, Πάρρας (52′ Μιλίτσεβιτς), Τσανάτζια, Οζέγκοβιτς, Σολόα, Μπιφουμά (81′ Μενέντεθ), Πρίτσας, Μπαρμπόσα

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς