23.4 C
Athens

Ολυμπιακός: Ξανά χωρίς Πετρούσεφ και Μιλουτίνοφ, με 13 παίκτες στο Βελιγράδι οι Ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει ξανά στο Βελιγράδι μια εβδομάδα μετά τον θρίαμβο κόντρα στην Παρτιζάν και ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα βασιστεί στους ίδιους παίκτες, αναμένοντας την επιστροφή των δυο Σέρβων άσων ενόψει Φενέρ

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο Βελιγράδι και τη Σταρκ Αρένα, μόλις μια εβδομάδα μετά το σπουδαία νίκη επί της Παρτιζάν. Αυτή τη φορά ο αντίπαλος θα είναι ο Ερυθρός Αστέρας ωστόσο ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα βασιστεί και πάλι στους ίδιους παίκτες που είχε στη διάθεσή του και την περασμένη αγωνιστική.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έκανε χθες την πρώτη του ομαδική προπόνηση μετά από δυόμισι μήνες, μετρώντας αντίστροφα για την αγωνιστική επαναφορά του. Όσο για τον Φίλιπ Πετρούσεφ, αποδεικνύεται ότι η αρχική εκτίμηση για τον χρόνο απουσίας του ήταν ακριβέστατη, αφού όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει στο ματς με τη Φενέρ, δηλαδή ακριβώς τρεις εβδομάδες μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο κόντρα στη Βιλερμπάν.

Οι Ερυθρολεύκοι ταξιδεύουν στη σερβική πρωτεύουσα με 13 παίκτες, αφού πέραν των δυο Σέρβων ψηλών θα μείνει στην Αθήνα και ο Γιώργος Τανούλης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς