16.2 C
Athens

Έξαλλος με τους παίκτες του ο Μάρκο Σίλβα: «Ήθελα να κάνω παραπάνω από τρεις αλλαγές στο μισάωρο»

Για την απόφαση του να κάνει τρεις μαζεμένες αλλαγές στο 30ο λεπτό του παιχνιδιού με τη Νότιγχαμ Φόρεστ μίλησε ο Μάρκο Σίλβα.

Η Φούλαμ δεν παρουσιάστηκε καθόλου ανταγωνιστική κόντρα στη Νότιγχαμ και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 μόλις σε 20 λεπτά. Τελικά ηττήθηκε με 3-1, με τον Μάρκο Σίλβα να είναι έξαλλος με τους ποδοσφαιριστές του και να μιλάει για την απόφαση του να κάνει τρεις αλλαγές στο μισάωρο, λέγοντας πως ήθελε να προχωρήσει σε περισσότερες.

Αναλυτικά:

«Δεν ήταν μόνο ένα πράγμα λανθασμένο με την εμφάνισή μας. Δυστυχώς ήταν πολλά πράγματα. Και δεν έφταιγαν μόνο οι τρεις παίκτες που έγιναν αλλαγή μετά από 30 λεπτά. Εκείνη τη στιγμή θα μπορούσα να είχα αλλάξει περισσότερους από τρεις παίκτες…

Ήμασταν πολύ αργοί, καθόλου δυναμικοί και πολύ κακοί χωρίς τη μπάλα. Ούτε επιθετικοί, ούτε συμπαγείς, ούτε στέρεοι και σε αυτό το πρωτάθλημα εάν παρουσιαστείς έτσι, οποιαδήποτε ομάδα θα σε τιμωρήσει.

Υπήρχε αντίδραση στο δεύτερο μέρος αλλά ήταν ήδη πολύ αργά. Η συζήτηση που έγινε στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα ήταν ξεκάθαρη αλλά η ζημιά που είχε γίνει, ήταν πάρα πολύ μεγάλη.

Τις προσεχείς ημέρες θα έχουμε περισσότερες σοβαρές συζητήσεις για αυτό επειδή είναι η πρώτη φορά που είχαμε ένα τέτοιο πρώτο μέρος. Δεν μπορεί να επαναληφθεί κάτι τέτοιο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς