19 C
Athens

Λαρεντζάκης: «Δε νομίζω πως κάποια ομάδα θέλει να μας βρει απέναντί της στα πλέι οφ»

«Δε διαλέξαμε ποτέ αντίπαλο και δε θα το κάνουμε ούτε τώρα. Δε νομίζω ότι κάποια ομάδα θα επιλέξει τον Ολυμπιακό για να μας βρει απέναντί της στα πλέι οφ», τόνισε ο γκαρντ των Ερυθρολεύκων για τη συνέχεια της Euroleague

Για τη συνέχεια της Euroleague και τις ενδεχόμενες διασταυρώσεις στα πλέι οφ της διοργάνωσης μίλησε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στην εκπομπή Τζάμπολ της ΕΡΤ, μετά το νικηφόρο ματς με τον Άρη.

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του δεν πρόκειται να παίξουν για να διαλέξουν αντίπαλο, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι καμία ομάδα δε θα επέλεγε να βρει απέναντί της τους ερυθρόλευκους στην επόμενη φάση.

«Εμείς τώρα κοιτάμε μόνο το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα και τίποτε άλλο. Δεν το κάναμε ποτέ στο παρελθόν και δε θα το κάνουμε ούτε τώρα να διαλέξουμε αντίπαλο. Όποιος αντίπαλος έρθει στα πλέι οφ θα τον ανταγωνιστούμε με την εμπειρία μας», δήλωσε ο Λαρεντζάκης και πρόσθεσε για το αβαντάζ της έδρας:

«Με βάση τις προηγούμενες χρονιές, όταν χάσαμε στην έδρα μας και κερδίσαμε σε έδρα αντιπάλου, θεωρώ ότι η έδρα πλέον δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο. Σίγουρα είναι ένα μεγάλο αβαντάζ, αλλά πλέον σπάνε οι έδρες, το έχουμε δει δύο χρόνια σερί. Δεν πιστεύω ότι κάποιος θα μας διαλέξει, θα πει “πάμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό να πάμε στο final 4”. Έχουμε εμπειρία, είμαστε σκληρή ομάδα, δε νομίζω ότι κάποια ομάδα θέλει να μας αντιμετωπίσει.

Οι νίκες, όπως αυτή στο Βελιγράδι, μας ανεβάζουν και μας ενώνουν ακόμα περισσότερο. Ο Ολυμπιακός βρίσκει τον ρυθμό και την απαιτούμενη συγκέντρωση για να φτάσει μακριά. Ο Μιλουτίνοφ θα μπει σιγά-σιγά, ήταν πολύ καιρό έξω και θέλει λίγο χρόνο, όπως και ο Πετρούσεφ. Είναι σημαντικό που θα επιστρέψουν για πολλούς λόγους και μόνο καλό θα μας κάνει».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς