19.8 C
Athens

Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τον Καναδό πασαδόρο Μαξ Έλγκερτ

Σε Καναδό πασαδόρο επιμένει ο Παναθηναϊκός που φρόντισε να έρθει από νωρίς σε συμφωνία με τον παίκτη που θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Ράιντελ Ιερεσουέλο.

Οι Πράσινοι συμφώνησαν με τον Μαξ Έλγκερτ που τη σεζόν 2023/24 αγωνίστηκε στη  Γερμανία με τη φανέλα της Λίνεμπουργκ και έφτασε ως τον τελικό του CEV Cup (στα προημιτελικά η ομάδα του απέκλεισε τον Μίλωνα).

Ο 25χρονος (31/8 θα κλείσει τα 26 του) έκανε την πιο γεμάτη του χρονιά έπειτα από ένα πέρασμα από την Πολωνία με την Μπίντγκος ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από το πανεπιστήμιο της Αλμπέρτα όπου έμεινε ως το 2022 που ήρθε στην Ευρώπη.

Οι Πράσινοι ευελπιστούν πως ο Έλγκερτ θα εξελιχθεί σε μια περίπτωση… Χερ (ο οποίος συνεχίζει στη Ναρμπόν από τον Μίλωνα) ενώ θυμίζουμε πως πέρσι είχε υπογράψει τον Ντέρεκ Επ που όμως δεν εμφανίστηκε ποτέ στην Ελλάδα και έβαλε τέλος στην καριέρα του μετά από μια χρονιά στη Γαλλία με τη Ναζέρ.

Για την ιστορία η Λίνεμπουργκ τερμάτισε 4η στην κανονική περίοδο του γερμανικού πρωταθλήματος και απέκλεισε στον πρώτο γύρο των πλέι οφ με δύο νίκες τη Χέρσινγκ ενώ βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός τελικών καθώς αυτή τη στιγμή η πρωτοπόρος και… ισόβια πρωταθλήτρια Μπερλίν προηγείται εκείνη στις νίκες με 2-0 και απέχει μία για την πρόκριση.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς