15.6 C
Athens

Μίλων: Η σεζόν 2024/25 θα βρει τον Λουκ Χερ στη Ναρμπόν και τον Πέδρο Μολίνα στη Λε Πλεσί

Μια εκπληκτική χρονιά ολοκληρώθηκε για τον Μίλωνα που βρέθηκε πολύ κοντά στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στην παρθενική του παρουσία σε τελικό.

Ο Σάκης Ψάρρας έστησε μια εξαιρετική ομάδα που βρέθηκε στους «8» του CEV Cup και διεκδίκησε την πρόκριση στα ημιτελικά απέναντι στη μετέπειτα φιναλίστ Λίνεμπουργκ, ενώ κατέλαβε την 3η θέση στο πρωτάθλημα και διεκδίκησε σε πέντε παιχνίδια την πρόκριση στους τελικούς απέναντι στον Ολυμπιακό. Να σημειωθεί φυσικά πως κέρδισε όλους τους εγχώριους αντιπάλους (τρεις συνολικά τον Ολυμπιακό, μία τον ΠΑΟΚ, μία τον Παναθηναϊκό).

Ο Ολυμπιακός στέφθηκε Κυπελλούχος με τις προσωπικότητές του απέναντι σε έναν Μίλωνα που αξίζει σεβασμό

Ο προπονητής του Μίλωνα έκανε λόγο για το κλείσιμο ενός κύκλου και θα ανοίξει ένας άλλος με καινούργιους αθλητές. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό της, είναι δεδομένο πως θα δώσει φανέλα βασικού στον Αλέξανδρο Νανόπουλο και θα γίνει προσπάθεια να διατηρηθεί και ο Τίμοθι Πολουγιάν, εφόσον οι συζητήσεις με τον Ουκρανό ακραίο για ανανέωση έχουν αίσια κατάληξη.

“Πακέτο” στη Γαλλία το μαγικό δίδυμο Χερ – Μολίνα

Το σίγουρο είναι πως τόσο ο Λουκ Χερ όσο και ο Πέδρο Μολίνα που εκτόξευσαν την αξία τους στη Νέα Σμύρνη, θα συνεχίσουν την καριέρα τους στη Γαλλία.

Καλά πληροφορημένες πηγές του Athlosnews αναφέρουν πως ο 29χρονος βασικός πασαδόρος της εθνικής Καναδά θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν στη Ναρμπόν με την οποία υπάρχει οριστική συμφωνία, ενώ ο αρχηγός της εθνικής ομάδας του Πουέρτο Ρίκο θα αγωνιστεί με ένα καλό συμβόλαιο στη Λε Πλεσί-Ρομπενσόν.

Ο 25χρονος έλαμψε στην Ελλάδα στη διετία του στον Μίλωνα (ήρθε απευθείας από το Πουέρτο Ρίκο) και με τέτοιες επιδόσεις δεν θα αργήσει να βρεθεί σε ακόμα καλύτερες ομάδες.

Η Πλεσί βρίσκεται στο Παρίσι και τερμάτισε στην 9η θέση της κανονικής διάρκειας του γαλλικού πρωταθλήματος ενώ η Ναρμπόν, στην οποία θα βρεθεί ο Λουκ Χερ, κατέκτησε τη 13η θέση. Αμφότεροι φυσικά ήταν πρωταγωνιστής στην ανεπανάληπτη πρόκριση του Μίλωνα απέναντι στη Ναντ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς