16.2 C
Athens

Ψάρρας: Παλέψαμε σαν θηρία, μίλησε η προσωπικότητα των παικτών του Ολυμπιακού

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας του έμεινε ο Σάκης Ψάρρας. Ο Μίλωνας δεν τα κατάφερε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και ηττήθηκε με 3-2 σετ από τον Ολυμπιακό.

Ο Σάκης Ψάρρας δεν έκρυψε την ικανοποίηση για την πορεία της ομάδας του που άγγιξε έναν τίτλο, αλλά ούτε τη στεναχώρια του για το γεγονός πως αυτός δεν ήρθε.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Κανονικά θα έπρεπε να είμαι χαρούμενος με αυτά που έχουμε κάνει φέτος αλλά είμαι στεναχωρημένος που χάσαμε και μάλιστα με αυτό τον τρόπο που είδατε. Παλέψαμε σαν θηρία, παίξαμε ωραίο βόλεϊ, κόντρα σε μια ομάδα πολύ καλή με τεράστιο μπάτζετ. Στο τέλος μίλησε η προσωπικότητα των αθλητών του Ολυμπιακού και κέρδισαν έστω και στις λεπτομέρειες.

Να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό αλλά πώς να μην δώσω και στους παίκτες μου για όσα έχουμε κάνει φέτος. Το χειροκρότημα από τον κόσμο της Λάρισας ήταν η καλύτερη επιβράβευση για εμάς».

Καταφέρατε να κοντράρετε στα ίσια τον Ολυμπιακό, μια εντυπωσιακή χρονιά για εσάς;

«Ήταν όντως μια καταπληκτική χρονιά. Κλείνει ένας κύκλος της ομάδας εδώ, θα ανοίξει ένας άλλος με μεγαλύτερες επιτυχίες και τίτλους που δεν ήρθαν φέτος. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε όλους μου τους συνεργάτες αλλά και στη διοίκηση και σε έναν δικό μου άνθρωπο που με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια. Δεν μπόρεσα να πάρω το Κύπελλο όπως υποσχέθηκα αλλά θα το κάνω στο μέλλον».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς