19.4 C
Athens

Μεντιλίμπαρ: «Ήταν ο νόμος του ποδοσφαίρου, αυτό που μένει στο τέλος είναι το γκολ που δεχθήκαμε»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του, συνεχάρη τους παίκτες του για την προσπάθεια και ξεκαθάρισε πως παραμένει ανοιχτή η μάχη του τίτλου

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε λόγο για τον περιβόητο… νόμο του ποδοσφαίρου μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την ΑΕΚ. Ο Ισπανός προπονητής μίλησε για τις φάσεις που είχαν αλλά δεν αξιοποίησαν οι Ερυθρόλευκοι και υποστήριξε πως ακόμα είναι όλα ανοιχτά για τον τίτλο.

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε σε COSMOTE TV και συνέντευξη Τύπου: «Σήμερα είχαμε πολλές ευκαιρίες θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει, να είχαμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα, να είχαμε σκοράρει. Είχαμε 2-3 φάσεις στο πρώτο μέρος, άλλες τόσες στο δεύτερο. Ο τερματοφύλακας του αντιπάλου έκανε πολλές επεμβάσεις και ήταν περισσότερο εύστοχοι. Είναι ο νόμος του ποδοσφαίρου. Όταν δε σκοράρεις να κινδυνεύεις να δεχτείς γκολ από τη μία ευκαιρία που μπορεί να σου κάνει ο αντίπαλος.

Παρόλο που είχαμε πολλές ευκαιρίες δε σκοράραμε, αλλά αυτό που μένει στο τέλος είναι το γκολ. Όταν δε σκοράρεις δυστυχώς μπορεί να φύγεις ηττημένος. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και αυτό συμβαίνει. Αυτό που θέλουμε είναι να συγχαρούμε τον αντίπαλο για τη νίκη, αλλά να συγχαρούμε τους ποδοσφαιριστές μας για το παιχνίδι και την προσπάθεια που έκαναν. Προς το παρόν σκεφτόμαστε το παιχνίδι της Τετάρτης να κερδίσουμε και μετά έχουμε ένα ακόμη ματς στην έδρα μας. Έχουμε δέκα μέρες μέχρι το Ευρωπαϊκό παιχνίδι. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα για τον τίτλο»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς