24.2 C
Athens

Αλμέιδα: Το παιχνίδι ήταν ισοδύναμο, τέτοια ματς ανεβάζουν επίπεδο το ελληνικό ποδόσφαιρο

Ισοδύναμο ήταν το παιχνίδι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό σύμφωνα με τον Ματίας Αλμέιδα.

Ο Ολυμπιακός έχασε ένα τσουβάλι ευκαιρίες και στο τέλος η Ένωση πήρε τη νίκη με γκολ του Ελίασον στο 91′.

Μετά το ματς ο Ματίας Αλμέιδα δήλωσε μεταξύ άλλων στην κάμερα της Cosmote TV πως τέτοια παιχνίδια ανεβάζουν επίπεδο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ματς: «Πραγματικά η νίκη μού δίνει χαρά ευτυχία, για τους παίκτες, τη διοίκηση, τον πρόεδρο, τον κόσμο, όσους εμπλεκόμαστε με την ομάδα. Ήταν παιχνίδι ισοδύναμο. Πιστεύω τέτοιου είδους παιχνίδια ανεβάζουν επίπεδο το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για το γκολ που ήρθε από δύο αλλαγές: «Οι αλλαγές ήταν βάσει της στρατηγικής. Το ποδόσφαιρο έτσι όπως προπονώ, αυτό που λέω στους ποδοσφαιριστές, αν το ερμηνεύσουν σωστά τότε θα ξέρουν ότι οι αλλαγές παίζουν σημαντικό ρόλο στο δικό μου τρόπο παιχνιδιού. Σήμερα είχα πολλούς παίκτες να κάνω αλλαγές, δεν ήξερα ποιον να βάλω τελικά, γιατί είχα και τoν Σέρχιο. Είναι ομαδική δουλειά, όπως και πέρσι δουλεύουμε ως ομάδα».

Για τον Αθανασιάδη και την κριτική μετά το λάθος του στο ματς με τον Πανσερραϊκό: «Χθες τραυματίστηκε ο Στάνκοβιτς, ο Αθανασιάδης ήταν έτοιμος. Και ποιος δεν κάνει λάθη. Τα λάθος που έκανε στο παλαιότερο ματς, εξαλέίφθηκε στο σημερινό παιχνίδι. Ο ίδιος ξέρει ότι έχει την εμπιστοσύνη μου».

Για τη συνέχεια στα playoffs: «Κοιτάζω τη σημερινή νίκη μόνο, η μάχη θα είναι μέχρι το τέλος. Είμαστε δυνατές ομάδες, ισοδύναμες και θα συνεχίσει έτσι».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς