21 C
Athens

Ομπράντοβιτς: Έπρεπε να συνεχίσουμε να τιμωρούμε την άμυνα του Ολυμπιακού αλλά είχαμε καταστροφικές αποφάσεις

Η Παρτιζάν ηττήθηκε εντός έδρας από τον Ολυμπιακό και κινδυνεύει να βρεθεί εκτός δεκάδας στη EuroLeague. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έκανε λόγο για ανόητα λάθη, ανεξήγητα κακή τέταρτη περίοδο και καταστροφικές αποφάσεις που οδήγησαν σε εύκολους ερυθρόλευκους αιφνιδιασμούς.

«Η πρώτη πεντάδα έπαιξε πολύ και τελείωσε το παιχνίδι. Τα πιο σημαντικά λεπτά στην τέταρτη περίοδο τα πέρασαν οι ίδιοι παίκτες στο παρκέ. Είναι αλήθεια, δεν πήραμε βοήθειες από τον πάγκο και βάλαμε τον εαυτό μας στην ίδια κατάσταση ξανά, χάσαμε τους εαυτούς μας. Δεν ξέρω ποια συνεχόμενη φορά είναι αυτή, οι αποφάσεις μας ήταν καταστροφικές και δώσαμε την ευκαιρία να σκοράρουν σε αιφνιδιασμούς.

Μας έτρεξαν, κάθε φορά έβαζαν ένα εύκολο καλάθι από μια χαμένη μπάλα. Ανόητα λάθη στην τέταρτη περίοδο. Δεν ξέρω ακριβώς πόσα κάναμε σε αυτή την περίοδο που μπήκαμε με προβάδισμα 13 πόντων. Τεράστιο το πλεονέκτημα και οφείλεις να είσαι έξυπνος για να συνεχίσεις να τιμωρείς την άμυνα και τα λάθη τους. Δεν το κάναμε, ήμασταν ανισόρροποι και τα σουτ και οι πάσες ήταν ανεξήγητα», υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου ο Σέρβος.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς