21 C
Athens

Βόμβα από τον πρόεδρο της Φενέρ: «Πιθανό το κλείσιμο των ποδοσφαιρικών δραστηριοτήτων»

Βόμβα έριξε ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε ενόψει της γενικής συνέλευσης στις 2 Απριλίου.

Έτοιμοι για δύσκολες αποφάσεις φαίνεται πως είναι στο στρατόπεδο της Φενέρμπαχτσε μετά τα τραγικά γεγονότα στο παιχνίδι με την Τράμπζονσπορ. Αυτό άφησε να εννοηθεί ο πρόεδρος της ομάδας, Αλί Κοτς, ο οποίος περιέγραψε με χαρακτηριστικό τρόπο την κατάσταση: «Οι επιλογές είναι τρεις, το κακό, το χειρότερο και το πολύ χειρότερο».

Ο ισχυρός άνδρας της τουρκικής ομάδας που θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά του Conference League αποκάλυψε και κάποιες από τις επιλογές που θα πέσουν στο τραπέζι, λέγοντας πως είναι πιθανό το κλείσιμο των ποδοσφαιρικών δραστηριοτήτων.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αυτή η επιχείρηση στήθηκε από τον ανταγωνισμό. Προσπαθεί κάποιος να δημιουργήσει κοινωνικά προβλήματα μέσω του ποδοσφαίρου; Μετά απ’ αυτό το περιστατικό, έχουμε τρεις επιλογές. Το κακό, το χειρότερο και το πολύ χειρότερο… Θα υπάρχει αίμα, ιδρώτας και δάκρυα στην απόφαση που θα πάρουμε. Αυτό είναι σίγουρο. Οι χορηγοί μας έχουν δεσμευτεί να συνεχίσουν τις συνεισφορές τους ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ.

Θα προσφέρουμε περισσότερες από μία επιλογές στα μέλη μας. Το κλείσιμο των ποδοσφαιρικών δραστηριοτήτων για κάποιο διάστημα είναι επίσης μια από τις επιλογές. Πάγωμα των δικαιωμάτων μας στο πρωτάθλημα για ένα χρόνο. Θέλουμε μόνο ένα πράγμα να είναι ξεκάθαρο. Δεν θα συνεχίσουμε σαν να μην έγινε τίποτα. Η εξουσία είναι δική σας, μπορείτε να αποβάλλετε την ομάδα αν θέλετε από τον αγωνιστικό χώρο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς