22.1 C
Athens

Μαμαρντασβίλι: Ήξερα σε ποια γωνία εκτελεί τα κρίσιμα πέναλτι ο Μπακασέτας, είπα στον εαυτό μου ότι δεν θα συμβεί ξανά

Ο Γκιόργκι Μαμαρντασβίλι ήταν πρωταγωνιστής στην παρθενική πρόκριση της Γεωργίας σε Euro, με τον διεθνή τερματοφύλακα της Βαλένθια να δηλώνει χαρούμενος για εκείνον και για τον κόσμο που γέμισε τις εξέδρες κόντρα στην Ελλάδα.

Σε δηλώσεις του, ο Γεωργιανός αποκάλυψε πως γνώριζε πού θα χτυπήσει το πέναλτι ο Τάσος Μπακασέτας εξηγώντας πως είχε διαβάσει πού συνηθίζει να εκτελεί ο αρχηγός της Ελλάδας.

 

«Δεν έχασα στα πέναλτι μόνο απέναντι στην Μπέτις (σ.σ. τελικός Κυπέλλου με τη Βαλένθια) αλλά επίσης κόντρα στη Ρεάλ και μετά είπα στον εαυτό μου ότι αυτό δεν θα συμβεί ξανά. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους φιλάθλους όχι μόνο για σήμερα αλλά συνολικά για αυτή την περίοδο όπου μας ενθάρρυναν. Είμαστε χαρούμενοι που τους κάναμε χαρούμενους γιατί το αξίζουν. Υπάρχει μεγάλη πίεση σε τέτοια παιχνίδια, ήταν ένα ματς με έντονα συναισθήματα. Ήξερα που θα χτυπήσει το πέναλτι ο Μπακασέτας γιατί τέσσερα κρίσιμα πέναλτι στην καριέρα του τα έχει στείλει σε εκείνη τη γωνία. Δουλεύω σκληρά όχι μόνο στα πέναλτι αλλά συνολικά κι αυτό φέρνει αποτελέσματα», δήλωσε ο ταλαντούχος τερματοφύλακας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς