22.9 C
Athens

Η Λοκομοτίβ Νοβοσιμπίρσκ έκλεισε τη σπουδαία συμφωνία με τον Ενγκαπέ

Στη Ρωσία αναμένεται να επιστρέψει μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Έρβιν Ενγκαπέ αφού όπως αποκαλύπτει το έγκυρο «BO Sport», ο Γάλλος σούπερ σταρ συμφώνησε με τη Λοκομοτίβ Νοβοσιμπίρσκ του Πλάμεν Κονσταντίνοφ.

Ο 33χρονος ακραίος θα παίξει σε τρίτη διαφορετική ομάδα στη Ρωσία μετά την Κεμέροβο (2013-2014) και Ζενίτ Καζάν (2018-2021) κάνοντας αποδεκτή μια πολύ υψηλή οικονομικά πρόταση για να γίνει κάτοικος Σιβηρίας.

Η Νοβοσιμπίρσκ ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο στη 2η θέση της βαθμολογίας ωστόσο στην υποδοχή αντιμετώπισε πολλά προβλήματα (12η σε σύνολο 16 ομάδων στον συγκεκριμένο τομέα) για αυτό και αποφάσισε, κατά το ίδιο δημοσίευμα, να επενδύσει πάνω στον ακραίο της Χάλκμπανκ και να τραβήξει παράλληλα χωριστούς δρόμους με τον Βούλγαρο Μάρτιν Ατανάσοφ.

Η τελευταία θητεία του Ενγκαπέ στη Ρωσία για λογαριασμού της Ζενίτ Καζάν δεν ήταν η καλύτερη δυνατή όχι μόνο γιατί συνέπεσε στην περίοδο του κορωνοϊού ή γιατί δεν κατέκτησε κάποιον τίτλο.

Η Ζενίτ Καζάν επέβαλε πολλά πρόστιμα στον ακριβοπληρωμένο σταρ (το συμβόλαιό του ανερχόταν στις 900.000 ευρώ) γιατί έβαλε παραπάνω κιλά, απουσίασε από προπονήσεις και έφυγε χωρίς άδεια εν μέσω αγωνιστικών υποχρεώσεων. Επιπρόσθετα, κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων είχε συλληφθεί για σεξουαλική παρενόχληση γυναίκας στη Βραζιλία.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς